Klik billedet
20100312 Ny bestyrelse i Østerbros Idrætspark Udskriv Email
Untitled document

B.93's datterselskab, Østerbros Idrætspark A/S, der står for opførelsen af den nye tennishal, har fået ny bestyrelse. På generalforsamlingen torsdag aften i B.93 klubhus blev der valgt fem nye medlemmer til bestyrelsen, som nu er klar til at gå i gang med arbejdet, sikre driften af hallen og deltage i forberedelsen af den næste opgave: Opførelsen af en multihal.

 

B.93 ejer alle aktier i Østerbros Idrætspark A/S og valgte som eneaktionær de fem nye medlemmer:

 

Jens Agerbak, der har været medlem af B.93 siden drengeårene. Jens Agerbak har i en årrække været administrerende direktør i flere større virksomheder. Jens Agerbak er aktiv i B.93 både som tennisspiller og fodboldspiller.

 

Peter Brøndum, der er medlem af tennisafdelingen i B.93, hvor han spillede i hele sin ungdomstid.

 

Torben Henriksen, der er advokat og gennem årene har ydet en fantastisk indsats for B.93. Senest var det Torben Henriksen, der sikrede, at salget af den gamle tennishal til Sparta skete på et juridisk solidt fundament. Torben Henriksen er aktiv både som tennis- og fodboldmedlem i B.93.

 

Niels Jørgen Holdt, formand for atletikklubben Sparta. Niels Jørgen Holdt er en dynamisk og iderig idrætsleder, der har udviklet Sparta til Danmarks største og stærkeste atletikforening og et stort aktiv for hovedstaden gennem afholdelse af Copenhagen Maraton og en række motionsløb, som tiltrækker tusindvis af deltagere. Med sit tilsagn om at gå ind i Østerbros Idrætspark bekræfter Niels Jørgen Holdt det gode samarbejde mellem B.93 og Sparta, som er blevet opbygget i de senere år.

 

Michael Pedersen, der i flere år har været medlem af tennisafdelingen i B.93.

 

Simon Hermansen og Axel Thrige Laursen, der er indstillet af Østerbro Lokaludvalg, fortsætter i bestyrelsen, der dermed får i alt syv medlemmer.

 

Tre af bestyrelsesmedlemmerne er indstillet af tennisafdelingen i B.93, mens tre medlemmer er indstillet af hovedbestyrelsen, hvilket er på linje med beslutningen på generalforsamlingen i november 2006.

 


De nye bestyrelsesmedlemmer erstatter Jens Kampmann, Leo Larsen og Henrik Lindholm, der alle har ønsket at trække sig fra bestyrelsen efter en stor indsats og den vellykkede opførelse af tennishallen. B.93's formand Johnny W. Hansen takkede på selskabets generalforsamling de tre afgående bestyrelsesmedlemmer for deres store og vigtige indsats.

 

Østerbros Idrætspark A/S blev stiftet i 2007 med den opgave at opføre en ny hal med fire tennisbaner og derefter opføre en separat hal til boldspil – en multihal – samt etablere udendørs fritids- og idrætsområde.

 

I september i år blev hallen med de fire tennisbaner indviet, og dermed var første del af opgaven udført. Selskabets fremtidige opgave bliver derfor at varetage driften af hallen og at opføre en multihal med plads til indendørs fodbold og andre sportsgrene, som B.93' hovedbestyrelse anser som en meget vigtig del af den fremtidige udvikling af klubben.

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 3597
Senest opdateret: 22 september 2016