;
Vælg en side

Privatlivspolitik i Boldklubben af 1893

Version 2.0. Vedtaget af klubbens hovedbestyrelse 4. august 2021.

Privatlivsvilkår for Boldklubben af 1893 (fodbold- og tennisklub)

1. Vi opbevarer de oplysninger om medlemmerne, som er nødvendige for at leve op til kravene om at deltage i DIF-forbundenes turneringer og kunne opkræve kontingenter mv., dvs:

  • Navn
  • Adresse
  • Fødselsdato
  • Spillercertifikat
  • Hold- og aktivitetsoplysninger.

Oplysningerne opbevares af vores databehandlere som vi har en skriftlig aftale med, blandt andet om at oplysningerne ikke må spredes uden udtrykkelig accept af klubben.

2. Vi beder medlemmerne oplyse en mailadresse og et telefonnummer, som klubben kan bruge i den almindelige kommunikation.

3. For ansatte opbevarer vi de oplysninger, vi skal for at kunne udbetale løn og give oplysninger til skattemyndigheder og andre offentlige myndigheder. Det betyder, at vi for de ansatte også opbevarer cpr-nummer.

4. Vi opbevarer oplysninger om elitespillere – indmeldelsesdato og udmeldelsesdato – som er nødvendige for at kunne sikre, at vi modtager de rette beløb i form af uddannelsespenge med mere i henhold til FIFA- og UEFA-reglerne.

5. Vi opbevarer af historiske grunde oplysninger om spillerne på vores bedste hold, og vi opbevarer af historiske årsager holdfotos og andre fotos fra begivenheder i klubben, som er med til at beskrive klubbens righoldige historie.

6. Vi sletter personlige oplysninger i medlemssystemet efter anmodning ved udmeldelse, men vi bevarer et historisk arkiv med indmeldelser og udmeldelser.

7. Vi opbevarer ikke cpr-numre eller andre private oplysninger med undtagelse af de ovenfor nævnte, som er påkrævet af myndighederne.

8. Medlemmer, ansatte og sponsorer modtager fodboldnyhedsbrevet fra B.93 med relevante B.93-nyheder cirka en gang om måneden. Du kan modtage fodboldnyhedsbrevet fra B.93, enten fordi du tidligere har tilmeldt sig, er medlem af B.93, har deltaget i B.93-arrangementer, er træner eller sponsor i klubben. Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen, kan du altid skrive til os på webmaster@b93.dk. Nyhedsbrevet sendes fra nyhedsbrev systemet Mailchimp. Se også pkt. 18 og 23.2.

9. Medlemmerne kan få oplyst, hvilke oplysninger klubben har om dem.

10. Vi indsamler oplysninger om din adfærd på hjemmesiderne b93.dk (moderklub), fodbold.b93.dk (Fodboldafdelingen), b93prof.dk (professionel fodbold for 1. Kvindesenior og 1. Herresenior) og b93-tennis.dk (Tennisafdelingen) i Google Analytics. Det sker udelukkende til analyseformål.

B.93 Shoppen

11. B.93 Shoppen drives af B.93 Kontrakt Fodbold ApS med CVR nr. 27957161.

12. Persondatapolitikken i punkt 10-xx beskriver hvordan B.93 Kontrakt Fodbold ApS (“Hjemmesiden”, “B.93 Shoppen”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig i forbindelse med din brug af shop.b93.dk.

13. B.93 Shoppen er bygget med Shopify, der står bag webshops for mere end 1,7 mio. virksomheder i 175 lande og lever op til alle lovkrav ift. GDPR og persondatasikkerhed.

14. Dataansvarlig for B.93 Shoppen er B.93 Kontrakt Fodbold Aps. Kontaktoplysningerne er anført i pkt. 25 nedenfor

15. Hvilke persondata indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget

15.1 Når du besøger B.93 Shoppen, indsamler vi oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden. Det kan være, når du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbrev, kigger på produkter eller køber vare. Vi indsamler også cookies. Du kan læse mere om cookies i punkt 21.

16. Brug af B.93 Shoppen

16.1 Når du handler i B.93 Shoppen registrerer vi dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. Vi kan også bruge oplysningerne til markedsføring, herunder til at minde dig om igangværende bestillinger, der ikke er færdiggjorte.

16.2 Formålet er at levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, samt administrere dine rettigheder til fx at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb behandler vi også for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Retsgrundlaget for behandlingerne er således aftalen med dig og lovkrav.

17. Din profil på B.93 Shoppen

17.1 Vælger du at oprette en login profil behandler vi dine identifikationsoplysninger (navn, leverings- og faktureringsadresse(r), e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om, hvilke produkter du har bestilt og købt) fortroligt. Ved at logge ind på din profil på shop.b93.dk kan du se datoen for dine ordrer, status for levering, status for din betaling og totalbeløbet. Du kan også se de adresser du har gemt og rette eller slette dem, hvis du ønsker det.

17.2 Formålet er at kunne levere en bedre kundeservice til dig, så du ved at logge ind næste gang ikke behøver indtaste dine oplysninger på ny. Vores retsgrundlag er dit samtykke. Vær opmærksom på, at selvom du sletter din profil, kan vi fortsat være forpligtet til at behandle visse oplysningerne, jf. punkt 2.3.1, hvis du har handlet på hjemmesiden.

18. B.93 nyhedsbrev

18.1 Tilmelder du dig B.93 nyhedsbrevet i forbindelse med dit besøg på shop.b93.dk indsamler vi med dit samtykke oplysninger om dit navn og din e-mail adresse.

18.2 Formålet er at kunne levere nyhedsbreve fra B.93 til dig. Med nyhedsbrevet kan du eksempelvis få særlige tilbud som rabatter i B.93 Shoppen, men også relevante fodboldnyheder fra livet i alle afdelinger af B.93.

18.3. Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger til dette formål er dit samtykke. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra B.93 kan du altid framelde dig i den e-mail, som du modtager eller ved at kontakte B.93’s webredaktion. Vi sender cirka et nyhedsbrev om måneden, og du kan altid framelde dig med linket i bunden af nyhedsbrevet.

18.4. Vær opmærksom på, at at selvom du framelder dig B.93’s nyhedsbrev, kan vi fortsat være forpligtet til at behandle visse oplysninger, jf. punkt 26, hvis du har handlet på shop.b93.dk.

19. Kundeservice kontakt

19.1. Hvis du kontakter os på b93shoppen@b93.dk fx om en ordre, forespørgsel på nye produkter eller du har fortrudt og derfor ønsker at refundere en vare, behandler vi dine identifikationsoplysninger som fx navn, e-mail, samt evt. persondata om dig, som du afgiver ved din henvendelse.

19.2 Formålet er at give dig den bedst mulige kundeservice. Vi vil altid forsøge at hjælpe dig så godt og hurtigt som muligt. Vores grundlag kan være i aftalen med dig som kunde, og/eller pligter efter lovgivningen.

20. Børns persondatabeskyttelse

20.1 Vi er opmærksomme på det særlige behov for persondatabeskyttelse omkring børn.

20.2 Vi indsamler ikke vidende oplysninger om børn under 13 år, med mindre værge eller forældremyndighedsindehaverens samtykke foreligger. EHvis du mener at vi har indsamlet persondata om børn under 13 år, beder vi dig kontakte os på b93shoppen@b93.dk med henblik på sletning.

21. Cookies

21.1 Hvad er cookies?
21.1.1 B.93 Shoppen bruger også cookies for at give dig den bedst mulige shoppe oplevelse.

21.1.2 B.93 Shoppen fungerer, ligesom de fleste andre hjemmesider, bedst, hvis du tillader brug af cookies. Cookies kan indeholde persondata, men kan også blot indeholde rent teknisk information. Når du besøger vores hjemmeside sætter vi med dit samtykke cookies på din computer.

21.1.3 En cookie er en lille tekstfil som sendes fra web-serveren til webbrowseren (eksempelvis Chrome, Safari eller Firefox). Denne cookie gør det muligt for hjemmesiden eller serveren at indsamle specifik, men begrænset information fra webbrowseren om den besøgende, dig.

21.2 Hvordan bruger vi cookies?
21.2.1 Vi bruger cookies til at hjælpe os med at huske dig, når du besøger hjemmesiden igen og til at huske, hvilke sider, og hvilke særlige indstillinger, som du måske har valgt undervejs – vi kan bruge de oplysninger til at personliggøre det indhold, der bliver vist dig eller at undgå, at eksempelvis en pop-up bliver vist to gange.

21.2.2 Vi registrerer fx hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på B.93 Shoppen, din IP-adresse, og informationer om din computer.

21.2.3 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion, udarbejde statistik over den nærmere brug af B.93 Shoppen, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting, til dig. Vores retsgrundlag for denne behandling er dit samtykke til cookies og vores legitime interesse i markedsføring.

21.2.4 Vi gør brug af forskellige typer cookies på dette site. Der er førstepart cookies, som vi sætter, og så er er der tredjepartscookies, som vi tillader en tredjepart sætter via din brug af vores hjemmeside. De varierer fra langsigtede cookies (for at huske dig og dine præferencer) til kortsigtede eller sessionsbaserede cookies, som udløber, når du lukker dit vindue i browseren. Du vælger selv om du vil acceptere cookies på med banneret i bunden af shop.b93.dk hver gang du besøger siden.

21.2.5 Vi kan også bruge en række værktøjer fra sociale medier – både tredjeparts og specialbyggede – for at øge brugerinteraktion på vores site (eksempelvis “Like”, “Share” eller “Tweet).

21.2.6 Hvis du allerede benytter disse platforme, vil deres cookies muligvis blive omstillet til vores site og linket til din brugerkonto. I det tilfælde vil data kunne bruges til at tilpasse visse reklamer eller funktioner på det pågældende site baseret på din brug af deres service fra sitet.

21.2.7 Vi kan gøre brug af andre tredjeparts-cookies (indstillet fra andre websites, som eksempelvis Google) til at indsamle og opbevare anonyme statistikker om browsing-mønstre eller hjemmesideadfærd og opbygge en demografisk profil. Den data er indsamlet sammen med andres besøgsdata for at danne en kollektiv analyserapport. Det er vigtigt at bemærke, at denne data ikke er personligt identificerbar og udelukkende bruges til rapportering/statistiske formål.

22.3 Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ønsker cookies?
22.3.1 Du er ikke forpligtet til at acceptere cookies fra vores hjemmeside, og de fleste browsere giver dig mulighed for at afvise dem. Hvis du ønsker at vide, hvordan du gør dette, skal du se på Hjælp I menuen i din internetbrowser (eksempelvis Chrome, Safari eller Firefox) eller kontakte din systemadministrator. Du skal dog bemærke, at hvis du afviser cookies, vil visse tjenester eller sider på B.93 Shoppen måske ikke være tilgængelige for dig eller ikke fungere efter hensigten.

23. Hvem deler vi dine persondata med?

23.1 Selvstændigt dataansvarlige
23.1.1 Vi videregiver dine persondata, når det er nødvendigt for at levere varer til dig. I så fald vil dit navn, (leverings)adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker kunne videregives til en eller flere transportører, fx Post Nord, der forestår den fysiske levering. Vi håndterer alle ordrer i klubben selv, og du kan også vælge at få din ordre hentet ganske gratis enten i klubhuset på Svanemøllenanlægget i åbningstiden eller i fanboden på Østerbro Stadion i forbindelse med 1. Herreseniors kampe.

23.1.2 I forbindelse med gennemførelse af køb på vores hjemmeside gør du brug af den betalingsløsning, der tilbydes gennem Shopify Payments  Vi videregiver dine oplysninger om dig (identitet og kontaktdetaljer) og dit køb til Shopify med det formål, at Shopify kan håndtere din anmodning om brug af betalingsløsningen samt håndtering af selve betalingen. Shopify behandling af dine personoplysninger sker i henhold til alle gældende regler jf. Shopify’s privatlivsvilkår.

23.2 Databehandlere
23.2.1 Vi overlader persondata til databehandlere, der udelukkende behandler personoplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, herunder sikret, at de er underlagt fortrolighed.

23.2.2 Databehandlere kan være placeret i EU/EØS eller i lande, hvis vi har tilstrækkelige garantier for, at dine personoplysninger er undergivet fornøden behandlingssikkerhed. Vi benytter databehandlere til fx teknisk drift og forbedringer af B.93 Shoppen, udsendelse af nyhedsbreve og målrettet markedsføring, herunder retargeting. To af disse databehandlere er beliggende i USA (Shopify der står bag softwaren bag B.93 Shoppen og har et sikkert server set-up, der overholder alle regler og Rocket Science Group, der leverer nyhedsbrev systemet Mailchimp, som vi bruger til at sende B.93 nyhedsbreve med).

24. Dine rettigheder som registreret

24.1 Du har ret til at få adgang til dine persondata
24.1.1 Du har til en enhver tid ret til at få oplyst  hvilke persondata vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til mv. Du kan bede om kopi af disse persondata. Adgangen kan være begrænset af hensyn til andre personers rettigheder, som følge af forretningshemmeligheder og/eller immaterielle rettigheder.

24.1.2 Du kan i visse tilfælde også have ret til at få dine data udleveret i en elektronisk kopi eller overfør til en anden dataansvarlig, når behandlingen sker på samtykke eller kontrakt (såkaldt dataportabilitet).

24.2 Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet
24.2.1 Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.

24.2.2 I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine persondata ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

24.2.3 Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

24.3 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata
24.3.1 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata til markedsføringsformål. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

24.4 Ret til at tilbagekalde dit samtykke
24.4.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af persondata. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du gøre det direkte via fx den e-mail, vi har sendt dig eller ved at kontakte os.

24.5 Hvordan gør du brug af dine rettigheder?
24.5.1 Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte os.

24.6 Klage
6.6.1 Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby over vores behandling af dine persondata. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

25. Kontaktoplysninger

25.1 Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bruge dine rettigheder, kan du altid kontakte os.

B.93 Shoppen
B.93 Kontrakt Fodbold ApS
Svanemølleanlægget
Ved Sporsløjfen
2100 København Ø
Danmark
Tlf. nr.: 53 74 18 93
E-mail: b93shoppen@b93.dk

26. Sletning af persondata

26.1 Oplysninger indsamlet ved brug af cookies mv. slettes i henhold til oversigten i punkt 21.

26.2 Hvis du trækker dit samtykke til nyhedsbrev tilbage registrerer vi dette og sender ikke yderligere kommunikation. Vi gemmer oplysninger om din framelding, så længe vi i medfør af lovgivningen skal kunne dokumentere dette.

26.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på B.93 Shoppen vil blive opbevaret i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

27. Sikkerhed

27.1 Vi har naturligvis truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at undgå, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

27.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine persondata for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

28. Ændringer i Persondatapolitikken

28.1 Vi forbeholder os ret til på ethvert tidspunkt at ændre Persondatapolitikken og giver i så fald meddelelse på de relevante B.93 hjemmesider b93.dkfodbold.b93.dk og b93prof.dk med et passende varsel og/eller på B.93 Shoppen (shop.b93.dk), når dette er relevant.

28.2 Den til enhver tid gældende Persondatapolitik er tilgængelig på Boldklubben af 1893’s hjemmeside og vi henviser til samme fra B.93 Shoppen.