Vælg en side

Kommunikations afdelingen

Kommunikation på B.93’s hjemmesider og sociale medier

Et dynamisk team af engagerede frivillige og ansatte driver hjemmeside og sociale medier i klubben. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en nyhed på om netop dit hold eller hvis du kunne tænke dig at hjælpe med kommunikationen i klubben.

Officielle hjemmesider

B.93 Shoppen

Fodbold- og tennisnyhedsbreve

Du kan få nyhedsbreve fra såvel fodbold (på tværs af den brede fodboldafdeling, 1. Kvindesenior og 1. Herresenior) og Tennisafdelingen som nyhedsbreve cirka en gang om måneden. Her får du de vigtigste og mest relevante B.93 nyheder eller særlige tilbud. Leveret direkte til dig i din indbakke.

Du kan tilmelde dig B.93’s fodbold nyhedsbrev her.

Tennisafdelingens nyhedsbrev kan du tilmelde dig her.

Officielle sociale medier

Der findes et hav af fodbold- og tennishold og afdelinger, der har deres egne veldrevne sociale medier og hjemmesider. Men de ovenstående er de officielle hjemmesider og sociale medier for Boldklubben af 1893.

Indholdet på klubbens platforme

På generalforsamlingen tirsdag 20. april 2010 blev disse retningslinjer for hjemmesiden vedtaget:

  1. Hjemmesiden er klubbens ansigt udadtil og skal anvendes til at informere omverdenen og medlemmerne om aktiviteterne i B.93.
  2. Hjemmesiden må ikke anvendes til at fremsætte beskyldninger eller kritik af enkeltpersoner eller klubbens ledelse.
  3. Der skal holdes en god og sober tone på hjemmesiden, som er forenelig med de positive værdier, der kendetegner B.93 og altid har kendetegnet klubben.

Alle trænere og ledere i klubben – der opdaterer indhold på hjemmesiden – bedes respektere disse retningslinjer.

Indholdet på klubbens officielle sociale medier

På et Hovedbestyrelsesmøde 8. februar 2018 blev disse retningslinjer for brugen af klubbens officielle sociale medier vedtaget:

  1. Indlæg skal være skrevet i en god tone, og have et sagligt indhold samt en gensidig respekt.
  2. Vi henstiller til at man ikke skriver i en aggressiv tone, bruger personangreb eller overtræder grænsen for god debatform.
  3. B.93 forbeholder sig retten til at slette indlæg som ikke følger reglerne for almindelig opførsel. Vi accepterer ikke indlæg som har trusler, injurier, chikane, politisk propaganda eller racistisk indhold.
  4. B.93 bestræber sig på at besvare alle saglige indlæg, men begrunder ikke hvorfor et indlæg er slettet – udover det er et brud på reglerne for god tone og opførsel.

Tilføjet af Kommunikationsafdelingen specifikt i forhold til Twitter pr. 29. november 2021

Vi følger ikke, like ikke, re-twetter ikke, kommenterer ikke på andre eller opslag, som ikke lever op til god takt og tone jf. herover.

Tilføjelsen ligger helt på linje med de øvrige retningslinjer, men præciseres nu, fordi vi går i gang med at skabe lidt mere liv på Twitter profilen med nye gode folk ombord i Kommunikationsafdelingen fra efteråret 2021.

Mød Kommunikationsafdelingen

Skriv gerne til Klaus B. Johansen, hvis du har spørgsmål til kommunikation på tværs af klubben. Det kan være et samarbejde på vores sociale medier, hvem du kan kontakte i de forskellige afdelinger af klubben osv. Så får du et hurtigt svar og bliver sat i forbindelse med den rette.