Vælg en side

Boldklubben af 1893’s logo

Her kan du downloade B.93’s officielle logoer til brug på skærm eller tryk.

Boldklubben af 1893 forkortes altid B.93. Som der står i det smukke gamle logo. Vi arbejder på at få alle medier til at bruge det, webred.

Forkortelsen B.93 er såmænd også stadfæstet på generalforsamlingen i foråret 2009. Palle “Banks” Jørgensen blev for en gangs skyld korrekt nedstemt og kommenterer beslutningen med vanlig lune i sine anekdotiske historiskeskrivning: Scroll ned til beskrivelsen af medlemsbladet fra juni 2009 på denne side, så får du baggrunden og den lettere omskrivning af et klart nederlag til det kontroversielle forslag om at fjerne punktummet i B.93.

De to første logoer er rentegnet af Mark Bernquist i november 2016. Farverne er verificeret ved at gennemgå historisk materiale. Det er valgfrit, hvilket af de to logoer, du vil bruge.

I juni 2017 er der udviklet et særligt jubilæumslogo ifm. B.93’s 125 års jubilæum i 19. maj 2018, også signeret Mark Bernquist.

I januar 2020 er et nyt logo med en stjerne over udviklet. Stjernen fortæller, at B.93 har vundet ni Danmarksmesterskaber i fodbold. Alle klubber har lov til at bære en stjerne over logoet pr. fem mesterskaber. Samtidig med det nye logo blev en ny tagline – Byens Ægte Hold – udviklet. I logoet fra januar 2020 er fonten på B.93 også marginalt ændret, så den fremtræder tydeligere. Dette nye logo er udviklet af Barkas.

Læs også mere om det kuriøse 10. mesterskab som B.93 søgte om at få tildelt i foråret 2020. Logoet fra januar 2020 bæres på den nye klubtrøje fra januar 2020, senest også på 2021/22 sæson trøjen, som du kan erhverve dig i B.93 Shoppen og har marginalt andre farver end de hidtidige logoer.

 

B.93’s traditionelle logo

Dette logo er det oprindelige logo, som stammer fra tiden omkring klubbens stiftelse i 1893. Den korrekte blå farve er opdateret i november 2016 efter nøje studier af historiske jubilæumsskrifter mv.

Logoet bruges fra 2017-sæsonen på 1. holdets trøjer. Hent det til brug på en skærm eller til tryk:

 

B.93’s moderne logo

Logoet findes i en moderne udgave, som i første omgang blev udarbejdet i februar 2015, men i november 2016  er opdateret med den mere historisk korrekte guldkant i rundt om “B.93” i midten af skjoldet.

Logoet bruges blandt andet på hjemmesiden og kan også bruges som tryk på B.93-spilletøj, hvis dit hold foretrækker det. Hent det til brug på en skærm eller til tryk:


Logo udarbejdet i forbindelse med 125 års jubilæet 19. maj 2018

Du finder jubilæumslogoerne her:

 

Transparente, hvide og sorte udgaver af logoerne

Logoerne findes også i transparente, sorte og hvide udgaver, som du kan hente her. De hvide og sorte logoer må kun bruges på fx t-shits og træningstøj. På kamptøj skal der altid bruges et af logoerne i fuld farve.

 

RGB, HEX og Pantonefarver på logoer før januar 2020

Find specifikationer på RGB, HEX og Pantonefarver på det moderne logo, det traditionelle logo og jubilæumslogoet (jubilæumslogoet har samme RGB, HEX og Pantone som det traditionelle logo, webred).

 

Logo med en stjerne over fra januar 2020

Logoet skal kun bruges i sammenhæng med 1. Herresenior, da stjernen henviser til de ni mesterskaber klubben har vundet på herresiden gennem historien. Den anden stjerne for 10 mesterskaber ville DBU dog desværre ikke tildele klubben efter diverse dialog omkring emnet i foråret 2020.

Find logoet fra januar 2020:

Tagline med Byens Ægte Hold

I januar 2020 blev vi også enige om en ny tagline – Byens Ægte Hold – som findes bag på den nye klub- og fantrøje. Find dem her.

Tagline

Denne tagline (den røde version) kunne opleves på centerboard banden i forbindelse med pokalbraget mod AaB på Right to Dream Park tirsdag 8. december 2020.

Tagline Block

Har du spørgsmål til brugen af B.93’s logo?

Kontakt webmaster Klaus B. Johansen på webmaster@b93.dk, hvis du har spørgsmål til den korrekte brug af B.93’s officielle logo.