Vælg en side

B.93’s værdier

B.93’s værdier

B.93’s værdier Kærlighed, Enkelhed og Udfordrende indsats blev nedfældet og beskrevet yderligere i marts 2016. Værdierne bygger på de værdier klubben har haft siden stiftelsen i 1893.

Herunder kan du se værdierne beskrevet, intro-videoer til værdierne ved bestyrelsesmedlem i B.93 Kontraktfodbold ApS Jeppe Hedaa og fra august 2022 har vi startet en ny interviewserie med folk i klubben, der sætter ord på hvordan de oplever og har oplevet de tre værdier i deres tid i klubben.

De tre værdier

I denne præsentation er de tre værdier beskrevet (gengivet ved videointroduktionerne længere nede på siden).

B.93’s manifest

Her kan du se B.93’s manifest, der også tager udgangspunkt i de tre værdier.

Fodboldafdelingens Code of Conduct

Her finder du Fodboldafdelingens Code of Conduct, der bygger på værdierne.

Podcast

Hør denne podcast, hvor to af de nytilkomne kræfter omkring klubbens ApS selskab fortæller om deres oplevelse af B.93 og klubbens værdier.

Interview om B.93’s tre værdier

Fra august 2022 og frem vil vi interviewe en række B.93’ere om deres syn på og oplevelse af klubbens værdier. Vi lægger ud med Hans Drachmann, der er formand for Hovedbestyrelsen og klubbens Presse- og kommunikationschef Claus Vandborg. Flere følger.

B.93 TV: Kærlighed

Vi tror på mennesker, og på at alle skal have en chance. Respekt og tillid er altafgørende for vores klub og for hvordan vi gerne vil spille fodbold. Vi skal vise hinanden kærlighed, så vi står stærkere sammen.

B.93 TV: Enkelhed

Vi vil altid stræbe på at gøre tingene enkle og ukomplicerede. Vi vil skabe klarhed om klubbens position og holdninger, for at sætte en klar retning som alle forstår og kan stå sammen om.

B.93 TV: Udfordrende indsats

B.93 vil altid være en klub der udfordrer. Vi hylder og støtter spillere der udfordrer på banen, samtidig vil vi som klub udfordre ved at stå i opposition til en kynisk konkurrencementalitet. Vi vil udfordre på vores måde, hvor fællesskab og mennesket kommer i første række.