Vælg en side

Jeg føler mig godt tilpas i B.93.

Hector Marley Ingemann Andersen er født 4. februar 2010, og er ugens udvalgte i 93’eren.

Hector bor med sin far og mor, og er den midterste af tre brødre. Han går på Øster Farimagsgade Skole i 8. klasse. Profilen spiller på U14 Drenge Akademi holdet, og er netop udtaget til at deltage ved DBU’s talent træning på sin årgang. Hectors storebror Mika, har spillet I B.93, men spiller nu desværre på et hyggehold i Bk. Skjold . Hectors lillebror spiller også i klubben, dette på U12 holdet.

Hectors far (Morten) har dyrket elitesport, både basketball og golf. Golf spiller han stadig … lidt.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg startede til fodbold lige inden jeg blev fire år, og har spillet i klubben siden da. Jeg bor I Norgesgade kvarteret, så klubben lå tæt på. Derfor var den et oplagt valg, men jeg blev også spurgt om jeg ikke ville med af af min bedste vens far.

Da jeg startede I klubben var det med en gruppe drenge. som var lidt ældre end jeg var, og jeg har derfor siden begyndelsen spillet en årgang op. I slutningen af 2023 sagde jeg ja tak til en skifte til “min” årgang på U14. Jeg havde prøvetrænet med holdet, over flere omgange, men var tidligere ikke helt klar til skiftet, især på grund af de gode venskaber, men de forsvinder jo heldigvis ikke, og jeg er nu meget glad og jeg føler mig godt tilpas i B.93.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det sociale sammenhold og kammeratskabet – også nu hvor jeg har spillet I klubben længe, er det et sted man kender mange og har gode relationer. En af mine tætteste venner er fra det hold jeg startede på. Vi er stadig bedste venner. Jeg er også meget glad for træningsniveauet.

Min største oplevelse i B.93 regi
Måske min første kamp for mit nye hold, mod Brøndby IF i pokalkvartfinalen – det var en vild start! Eller da jeg vandt Fjord Cup med mit gamle hold.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er stor FCK fan.

2 … Elsker at være sammen med mine venner og min familie.

3 … Marley er mit mellemnavn (opkaldt efter Bob Marley).

4 … Jeg er “gammel” skater!

5 … Min far har trænet det hold jeg har spillet på fra jeg var 6-13 år!

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra familiearkiv.