Vælg en side

B.93 arrangerer koncerter med Miley Cyrus.

Update 16. april 2024: Ja, det var en aprilsnar … 

Kommunikationsafdelingen kan offentliggøre at superstjernen Miley Cyrus spiller to koncerter på Østerbro.

Den første koncert bliver kun for klubbens medlemmmer, mens den anden bliver for offentligheden (her kræves det, at man køber billet på B.93’s kontor). De to koncerter afholdes henholdsvis torsdag 1. og fredag 2. august 2024.

Miley Cyrus’ agent kræver et hemmeligt honorar for koncerterne, adgang til omklædningsrum, samt fri bar og en B.93 trøje, hvilket klubben har godkendt.

Første tanke var at holde koncerterne på Østerbro Stadion, men banen er hele august optaget af et økologisk traktortræf for politisk korrekte hipstere, så derfor blev koncerterne flyttet til anlægget. Rammerne viste sig, som klubben havde håbet, at være fantastiske til formålet. Akustikken er perfekt til en god musikoplevelse, især grundet vores kunstgræs.

Til behagelig orientering var Miley Cyrus – med sin far Billy Ray Cyrus og gudmor Dolly Parton – på B.93’s anlæg i den forgangne weekend og lave lydprøver i al hemmelighed. De havde pæne ting at sige om B.93, men var lidt skuffede over de ikke kunne spise i klubben efter lydprøverne.

Det kommer for øvrigt til at give visse ændringer i træningsplanen i de nævnte dage, men det vender vi tilbage omkring, når vi nærmer os.

Bonusinfo

B.93 har før forgæves forsøgt at arrangere koncerter med store navne.

Tilbage i slutningen af 50’erne glippede en forhandling med Johnny Cash da han lokalt skulle lancere sit nye hit “I Walk the Line”. Det kiksede også 10 år efter med Rolling Stones, da Mick Jagger ikke brød sig om kvinderne på Østerbro – hvilket lyder ret underligt.

I 70’erne forsøgte man at få David Bowie til at spille, men han ville hellere ud i det ydre rum (hør evt. “Space Oddity”), og i 90’erne meldte Oasis fra da brødrene Gallagher var uenige om Manchester City kunne vinde over B.93, og dermed kom i slagsmål. B.93 var faktisk grunden til at Liam forlod bandet.

Der har været rygter om klubben også har forsøgt at hyre Taylor Swift, men det har vi ikke kunne få bekræftet. Rygterne siger at hun sagde nej på grund af hun havde haft et meget “tæt” forhold til et unavngiven medlem af Hovedbestyrelsen. Hvilket gjorde hendes daværende kæreste Harry Styles meget vred.

Miley Cyrus er anerkendt for sin musikalske alsidighed og konstante genopfindelse i sin lyd og stil. Cyrus er et af de få eksempler på en børnestjerne, som har fået en succesfuld karriere som voksen. Hendes udmærkelser inkluderer hyldesten til Teen Choice Awards. Hun har vundet World Music Awards tre gange, hvor Miley Cyrus har været til MTV Video Music Awards og fået flere andre anerkendelser.

Hun optræder også på Billboards’ Greatest of All Time Artists-liste, og er kendt for at have en god musiksmag.

Miley Cyrus har for øvrigt mange kæledyr, såsom heste, hunde, katte, fisk og kyllinger. Det vides i skrivende stund ikke om hun tager nogen af dem med til koncerten, men det følger vi selvfølgelig op på.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto (som viser hvor koncerten afholdes): B.93’s arkiv.