Klik billedet
20050524 Nyt fra Hovedbestyrelsen Udskriv Email
Untitled document

Kære alle
 
Et kort info-brev med seneste nyt og et par servicemeddelelser:
 
1. Vedtægtsændring


Klubben har afholdt ekstraordinær generalforsamling 24. maj for at foretage endelig vedtagelse af den vedtægtsændring, som blev vedtaget første gang på generalforsamlingen den 26. april. På den ekstraordinære generalforsamling blev forslaget igen enstemmigt vedtaget. Det betyder, at der som nyt andet afsnit i vedtægternes §3 tilføjes:
 

"Klubben kan beslutte at danne et anpartsselskab eller aktieselskab til at stå for driften af klubbens førstehold i fodbold. Klubben skal til enhver tid have den bestemmende indflydelse i dette selskab. Licensen til at deltage i DBU`s turneringer tilhører klubben, men kan midlertidigt overdrages til selskabet. I tilfælde af, at selskabet træder i betalingsstandsning eller likvidation eller går konkurs, falder licensen omgående tilbage til klubben."

2. Overskud i B.93 Kontraktfodbold Aps


Der har også været afholdt generalforsamling i B.93 Kontraktfodbold Aps, som driver klubbnens 1. hold i fodbold. Her blev der aflagt regnskab for 2004, hvor selskabet blev stiftet, efter at Thomas Olsen og Preben Elkjær havde leveret 1. holdets licens tilbage til klubben. Formanden Jørgen Norsker konstaterede i sin beretning, at det trods godt arbejde fra mange sider, ikke er gået så godt sportsligt, som vi havde håbet på, og det kan enhver jo også læse i tabellen. Regnskabet for 2004, hvor selskabet blev stiftet, viste et overskud på 5.000 kroner før skat. Det er jo så ikkeså dårligt.

 
3. Nye trænere til Junior 3


Vi har fået to nye, friske trænere til 3. junior, efter at Kristian Eskildsen sagde op på grund af travlhed. Cristian Als og Monty Larsen er trådt til med det samme, og holdet har vundet de to sidste kampe mod tophold i rækken, så der er grund til optimisme. Velkommen til Cristian og Monty. Vi håber, de vil finde sig godt til rette i klubben.Og til jer andre: Tag godt imod Cristian og Monty og giv dem en hjælpende hånd, når I møder dem i klubben.
 
4. Junior 1 slog Brøndby


Rent undtagelsesvist bringer vi lige sporten kort med et næsten dugfrisk resultat. Vores 1. junior, der som bekendt spiller i den bedste række, ligaen, har slået Brøndby med 1-0 på vores hjemmebane. Det er så flot, at det lige skal bemærkes her. Fortsat god vind til juniorerne. Det skal her også nævnes, at der gøres et meget flot arbejde over hele linjen i fodboldafdelingen - både senior og ungdom. Nu er det ikke kun resultaterne, der tæller, men vi har lov at glæde os over, at de er flotte stort set over hele linjen. Humøret er også godt, selv om der er trængsel på banerne. Også fordi vi har medlemsfremgang. Men hvis vi viser hensyn, så går det hele bedre, selv om det er irriterende at miste træningsbanen på grund af kampe.


5. B.93 Motion


Arbejdet med at etablere vores nye moderne og festlige motionsafdeling fortsætter.

Kultur og Fritid under Københavns Kommune har netop bevilget et tilskud på 200.000 kroner over de kommende to år til et projekt for børn, der vejer lidt for meget. Projektkordinatorer er vores friske skole-og idrætslærere Jesper Klarskov og Morten Madsen. Vi arbejder på at få B.93 Motion i gang for alvor efter sommerferien. Og til jer, der bruger rummet. Hjælp os lige med at holde rummet i fin stand. Ryd op efter jer. Luk dørene, når I forlader rummet. Vis hensyn og ansvar. Bestyrelsen bukker og takker.

 
6. Nøglebrikker


Vores nye nøglesystem er kørt ind og vi håber, at alle glæder sig over det. Men Gitte beder mig meddele, at der er brug for et servicetjek af alle jeres nøglebrikker. I, der har nøglebrikker, bedes derfor hurtigt ved lejlighed lige stikke hovedet ind på kontoret og få opdateret jeres nøglebrik. Den nærmere tekniske baggrund for dette er en forretningshemmelighed (jeg kender den ikke), men jeg skal bede jer alle om at gøre det, da systemet ellers ikke fungerer optimalt.
 
Som alle ved, har vi fra tid til anden været plaget af tyverier. Fidusen ved det nye nøglesystem er, at man kan se, hvem der har låst sig ind i de forskellige lokaler og på hvilke tidspunkter. Derfor: Husk at nøglebrikken er personlig. Så får vi bekæmpet tyverierne også.

 
7. Sidste udkald: Koncert med Moonjam


Husk at der er koncert med Moonjam i klubben torsdag den 26. maj. Hvis man er hurtig kan man stadig nå at komme med. Tilmelding til Cafe Frederiks. Og læg i øvrigt mærke til den nye flotte terrasse.Med venlig hilsen
Hans Drachmann

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 3263
Senest opdateret: 22 september 2016