Klik billedet
20050309 Nyt låsesystem Udskriv Email
Untitled document

Nyt låsesystem på Slottet


Kære alle,


Slottet har fået nyt låsesystem. Det betyder at alle ledere og trænere fra kontoret (hos Gitte) skal afhente en elektronisk nøgle fra torsdag den 10. marts 2005 klokken 12. Låsesystemet vil delvis blive igangsat, hvilket betyder at kontoret og restaurant fra dags dato vil være låst med det nye system. Tirsdag den 15. marts 2005 vil dette også være gældende for omklædningsrummene og fitness-lokalet.

For ledere og trænere gælder det at den elektroniske nøgle hovedsagligt benyttes til omklædningsrummene, herunder til dommerrum samt personalerummet i stuen. Når man bruger den elektroniske nøgle, vil ens navn blive registreret i systemets database. Det er derfor vigtigt at sikre sig, når man forlader omklædningsrummet (eller andre lokaler), at døren aflåses, herunder at der ingen andre personer er til stede.

Organisationsplanen for omklædningsrummene, der dagligt udarbejdes af Finn Jacob, skal følges. Såfremt man skal spille hjemmekamp, skal man med sin elektroniske nøgle åbne for såvel udebaneholdet som dommer(e). Dommere klæder altid om i Lokale A på 1. sal.

Ønsker man som leder/træner, at døren til omklædningsrummet står åben, mens spillerne skal ind og klæde om, skal du holde det dørhåndtag ned, der sidder i omklædningsrummet samtidig med at den elektroniske nøgle bruges i låsen. Den samme procedure skal benyttes, når døren skal låses igen.

Når du afhenter trænings- og kamptøj, idrætsrekvisitter mv. skal kælderindgangen nærmest fodbold-træningsbanerne benyttes. Nedgangen til kælderen ved hovedindgangen vil fremover være aflåst.

Som tennisspiller - når de udendørs tennisbaner kommer i brug på Slottet - skal du fremover benytte indgangen i gavlen, der er nærmest græsbanerne, såfremt du skal til omklædningsrummene og/eller registrere sin tennisbane. Det vil være muligt at komme til omklædningsrummene - men ikke ind i omklædningsrummene - alle dage i tidsrummet mellem klokken 7.00 - 23.00. Såfremt du ønsker en elektronisk nøgle til tennis-omklædningsrummene, kan den erhverves for et depositum på 200 kr.

Den elektroniske nøgle skal opbevares omhyggeligt. Bortkomst skal straks meddeles kontoret. Hvis du som leder/træner er nødsaget til at få en ny elektronisk nøgle, koster det et depositum på 200 kr.

Med venlig hilsen,
Formand Johnny Wetterstein Hansen

Skrevet af Hans Drachmann   
Antal hits: 3603
Senest opdateret: 22 september 2016