Vælg en side

Dét jeg holder mest af ved B.93 er sammenholdet.

Den udvalgte til 93’eren denne gang er Steen Jakobsen, som er født 17. juli 1964. Steen kom fra Ballerup i 1984 og spillede 46 kampe for B.93. Han lavede to mål i nævnte antal kampe. Det ene var mod Kolding (et mål som sikrede os oprykning i ’84). Det andet mål fra venstrebensspilleren var ude mod AGF (året efter), men den scoring betød mindre, da B.93 tabte 2-3 og allerede var rykket ud. Det skal nævnes, at Steen spillede 4 Y-landskampe, men det var da han repræsenterede Ballerup i 1981.

Steen Jakobsen debuterede i 1984-sæsonen (2. division) Det var i en hjemmekamp mod Birkerød (vi vandt 2-0), hvor Claus Mortensen også fik sin debut. Fra det hold har – udover Claus Mortensen – følgende været præsenteret i 93’eren: Jean Jensen, Ole Rojas, Tom Jensen, og vores tidligere anfører Ole Petersen.

Steen Jakobsen spillede de to første kampe (som blev hans to sidste) i 1986-sæsonen. I kamp to mod Køge brækkede han uheldigt spolebenet, og det var måske grunden til han rejste til London, og senere blev medstifter af Saxo Bank. Steen Jacobsen var Investeringsdirektør i Saxo Bank fra 2000 til 2024, og han er investor nu.

Steen er fraskilt og har to voksne børn, Laura (26 år) og Jonathan (31 år).

Grunden til jeg er i B.93
Det var daværende træner Erik Dennung. Af uransagelige grunde mente han jeg havde talent, mens jeg spillede på ynglingelandsholdet, hvilket passede mig godt, da min far ejede ejendomme på Østerbro (Blegdamsvej).

Det jeg holder mest af ved B.93
Dét jeg holder mest af ved B.93 er sammenholdet. På 50+ møder 30-40 gamle gutter op hver tirsdag og lørdag og der er ikke en eneste ‘badebillet‘ imellem. Desuden er det en gave stadig at spille med Ole P., Rojas, Michael O, Drachmann, Leo og mange andre.

Min største oplevelse i B.93 regi
Oprykningen 1983/84 til 1. division – plus træning hver gang!

Fem ting I skal vide om mig
1 … Mit højreben er betydelig stærkere end rygtet.

2 … Jeg har været bestyrelsesmedlem i B.93, mens vi gav debut til Zanka.

3 … Fik engang så stort et solstik, mens vi spillede med B.93 i Yemen mod deres landshold, at jeg ikke vidste hvad vej målet og spillet var.

4 … Var værelseskammerat med Michael Laudrup på Y-landsholdet.

5 … Har været til prøvetræning i Spurs (aka Tottenham). Det var i 1983, sidst Spurs vandt noget. Fik en kamp med Osvaldo Ardiles, Glenn Hoddle, Ray Clemence og Steve Perryman mod Royal Air Force.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Ole Rojas.