Vælg en side

Legendarisk målmand for 1. holdet har æren af at være ugens 93’er.

 

Ugens profil i 93’eren er Jean Jensen (født 29. marts 1960). Han arbejder i NewWave Danmark som service medarbejder, og har været gift i over 30 år (det familiære kommer Jean tilbage til senere).

Jean (som udtales fonetisk) har spillet hele 189 kampe på divisionsholdet i perioden 1978 til 1988, og faktisk lavet et mål. Hvordan det skete forklarer han gerne selv, hvis du møder ham. Dagens profil blev rykket op på 1. holdet allerede som ynglingespiller. Denne sympatiske 93’er optræder trofast til alle festerne i klubben, både Nostalgi-festerne og sammenkomster hos “De Gyldne”.

Grunden til jeg er i B.93
Lige fra første dag har jeg bare følt at jeg var 93’er. Der er noget specielt over det som kan være svært at sige, men venner, miljøet, atmosfæren også selv om der har være to afstikkere til Næstved og B1903.

Det jeg holder mest af ved B.93
I mine unge år som senior var det klubaftenerne, hvor alle senior og “gammelmands”-hold
var samlet i restauranten efter træningen. Der var en atmosfære, som er svær at fortælle om –  den skulle bare opleves. Nu i dag er det at møde gamle holdkammerater til sammenkomster.

Min største oplevelse i B.93 regi
Der har været mange, men oplevelsen af at spille min første 1. holds kamp, Pokalvindernes Europa Cup turnering – dette godt nok som reserve. Og selvfølgelig klart at være på ungdomslandsholdet som ’93’er.

Fem ting i skal vide om mig
1 … Jeg er gift på 33. år med min Lone
2 … Har to børn og tre børnebørn
3 … Var på tale om at skulle prøve at spille venstre back på 1. holdet, da de manglede en der kunne skyde med venstre ben. (Jeg er højrebenet, men kunne skyde næste lige så godt med venstre), men det er godt det kun blev ved tanken
4 … Var omkring ungdomslandsholdet i to år, men fik aldrig en officiel landskamp. Det blev til fire kampe på bænken og tre træningskampe
5 … Min søn Kasper (optrådte bl.a. for GVI) var en meget talentfuld målmand, men måtte desværre indstille karrieren pga skader.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.