Vælg en side

Torben Klarskov er som bekendt Medlemsbladets dynamiske og respekterede redacteur. Men han gør sig også som julemand med sin lærling ved sin side. Se den helt forrygende julehilsen til alle B.93’ere, ung som gammel, piger, kvinder, drenge, mænd, tennis- og fodboldspillere, trænere og ledere.

Web-redaktionen har gengivet dele af teksten under videoen med opbyggelige links rundt på hjemmesiden, hvor du kan komme endnu tættere på og lære mere om din og vore allesammens favoritklub. Og husk så at støtte op om jubilæumsfesten. Se alle julekalender afsnit.

B.93 julekalender – 23. december 2017

Ho, Ho, Ho.

Nå det havde I nok ikke regnet med. Men den er god nok – julemanden er B.93 fan, og det har han såmænd været i snart 125 år.

Man kan da ikke andet, når cricketafdelingen i sit første leveår, går hen og bliver Danmarksmestre. Når klubben i 1901 får sit eget anlæg med en flot pavillon som klubhus og bliver mestre i fodbold. Når klubben bygger nordens største tennishal i 1912 med en kassebeholdning på 89 kr. og 46 øre.

Jeg husker såmænd hele klubbens historie, som de nuværende medlemmer må være overordentlig stolte af:

Champagneholdet i fodbold i 1930’erne. Suveræne tennisspillere som Axel Petersen, Povl Henriksen, Henning Wiig, Morten Christensen og Lone Vandborg.

Det danske cricketmesterskab i 1950. En dansk mester i Bordtennis i 1949. Pokalvinder i fodbold i 1982.

Vinder af Danmarksmesterskabet i holdtennis indendørs 1986, 1987, 1990, 1992, 1994 og 2002. Udendørs holdmestre i 1997.

46 landsholdsspillere i fodbold med Michael Rohde, Fritz Tarp, Jens Kolding og Tom Søndergaard som de mest fremtrædende. Mange tennisspillere, der har repræsenteret B.93 på fornemste vis.

Og nu her på det seneste. En flot ny tennishal, der blev indviet i 2009, et unikt familieidrætsanlæg på tegnebrættet. Jo, der er god grund til at holde meget af B.93.

Så lad mig sende en julehilsen til alle jer 3.000 B.93-medlemmer. Navnlig til de 30 medlemmer af Back-Op Foreningen, der hvert år donerer en tudse til støtte for fodboldungdommens udlandsrejser, til medlemmer af De Gyldne, som mødes et par gange om året og fortæller røverhistorier, til tennisafdelingens flittige og energiske trænere, der er flot i gang med at udvikle de nye tennistalenter.

Til vore nostalgivenner, der hvert år kommer forbi fra fjerne egne af landet, for at mindes deres dejlige tid sammen. B.93 Fanklub – bliv ved at støtte jeres klub, selv når det går skidt. Og til alle klubbens dygtige ledere og trænere.

Næste år fylder klubben 125 år. Jeg skal nok kigge forbi. Jeg håber, at jeg vil mødes med rigtig mange af jer, så vi sammen kan hylde denne enestående klub.

Husk nu at tilmelde jer til aftenfesten, kom forbi ved receptionen, og giv et lille eller stort beløb til Jubilæumsfonden.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle sammen – HO,HO,HO.