Vælg en side

Der var mange gode mennesker i klubben dengang.

Søren Christoffersen er født 21. april 1969 og var bedst brugbar som midtbanespiller eller i defensiven. Søren spillede 14 kampe på vores divisionshold (lavede et mål) i perioden fra 1988 til 1990. Sørens enlige mål faldt i hjemmekampen mod B1909 (1-1), hvor han fra sin position fra højre back var fulgt med op, og scorede på en tværaflevering fra venstre. Der var 309 tilskuere til denne sexede kamp.

Søren Christoffersen var en høj og spinkel forsvarsspiller som kom til B.93 fra Køge, og startede på 4. senior, men han var for god til dette “uofficielle” lukkede hold, og han kom selvfølgelig op i rækkerne. Søren spillede 54 kampe på 2. holdet.

Profilens debut på 1. holdet, var i pokalkampen den 23. juli 1988 ude mod Albertslund fra 3. division øst. Af dem som var på holdet dengang har Claus Mortensen, Ole Petersen og Jens Kolding været blandt de udvalgte til at optræde i 93’eren. Træner var Karsten Aabrink (som næppe kommer i 93’eren). Albertslund vandt for øvrigt kampen 1-0.

Søren Christoffersen var – indtil for nylig – aktiv på diverse gammelmandshold, men der går rygter om han er stoppet. Sønnen var klar til at følge i faderens fodspor, men han er gået trænervejen nu. Søren har to voksne sønner.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg flyttede til Østerbro, sammen med mine ungers mor, og ledte efter et sted at spille. Jeg var på kontrakt i Køge, men de var lige gået konkurs, så det logiske var at spørge B.93 om der var plads til mig. Det var der og min første træner i klubben blev Claus Vandborg.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er der ingen tvivl om: Det er de mennesker som har mødt siden jeg satte mine ben på det gamle anlæg. Min ene søn Lukas spillede mange år som ungdomsspiller, så jeg mødte mange fra B.93. Der var mange gode mennesker i klubben dengang.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det var kampen i Esbjerg, hvor vi skulle spille foran 3.000 tilskuere. Dette skyldes at John Lauridsen var kommet hjem fra Spanien. Jeg spillede overfor ham, og uanset resulatet, så var det en fed oplevelse.

Fem ting I skal vide om mig:
1 … Jeg blev allerede far som 21-årig, så derfor kom fodbolden i anden række
2 … Jeg elsker at spille Padel-tennis, og nyder samværet med de andre jeg spiller med
3 … Jeg pudser min første træner (i B.93)’s vinduer to gange om året
4 … Har gjort gjort come-back et utal af gange på diverse gammelmandshold, men det er slut nu da kroppen smerter efter kamp
5 … Har arbejdet på en skole og et bosted.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.