Vælg en side

I denne uge præsenterer vi med stolthed den bedste tekniker B.93 har haft i den nyere fodboldtid, nemlig Jens Kolding.

Jens Kolding (12. juli 1952)
Jens Kolding sidder i restaurationsudvalget og Nostalgiudvalget – har tidligere trænet 1. lilleput med bl.a webgeniet Mogens Hansen og Søren Bo, og har været angrebstræner samt siddet i fodboldbestyrelsen. Storebror Bjarne har været kasserer i et par år og huserede på det legendariske 7. hold med mange stjerner.
Jens er ubestridt de flestes favorit fra banen i de gyldne dage. Hans imponerende data er 141 mål og 322 kampe (kun overgået af Ole P) på 1. holdet.

Grunden til jeg er i B.93
Gunnar Ågesens mor valgte for os, da vi sammen blev meldt i i 1961 i den store klub på Østerbro – vi havde selvfølgelig Poul Zølck som træner.

Det jeg holder mest af ved B.93
De fantastiske mennesker jeg har lært at kende gennem årene, samt den sociale ramme klubben altid har stået for – især i de “gamle dage”. Klubben var jo i mange år vores andet hjem.

Største 93-oplevelse
Var vel nok at vinde pokalturneringen eller en 10-dages tur til Portugal i 70 erne (U 20) med Knud P, alias “Garfar”, som træner., eller – tro det eller ej – en 3. holdskamp på den gamle anlæg.
Mener det var mod Hvidovre, og der var gang i den på banen og efter –  vi fik en øl efter kampen!.

Fem ting I skal vide om mig …
… Har aldrig spillet på 7.holdet (for useriøst til mig) – ha ha) Gik direkte fra 1 senior til Old-boys …
… Er bidt af 60 `er musik, hvilket hænger sammen med min opvækst i perioden, hvor der var “melodi” på sangene …
… Drikker stor set kun øl og kun Tuborg …
… Jeg er kvart svensker – beklager (morfar= fuldblods)! …
… Har dyrket andre sportsgrene (bordtennis) med en vis succes, har også gået til dans med mindre succes – holdt op da de ikke uddelte flødeboller i pausen. Gik til klaverspil som dreng og har et el-flygel stående, som jeg engang imellem hamrer i …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Mark Bernquist.