Vælg en side

Jeg føler B.93 er min klub.

Vi præsenterer talentfulde Kristoffer Luis Lauridsen Krath, som er født 11. maj 2006. Kristoffer spiller på B.93’s U17 Division hold, og er back. Han fortæller at han kan spille i begge sider. Han går i 1.G på Gl. Hellerup Gymnasium. Kristoffer er “fundet” af Hans Duelund Larsen, som igen har vist at have et godt øje for at spotte udvalgte til 93’eren fra vores eliteakademi. Kristoffer er medlem af en ægte B.93-familie. Tvillingebroderen Jonathan var ugens profil 17. februar 2000, mens faderen Jesper – som er en af klubbens dygtige ledere – var ugens profil 5. november 2019.

Bemærk at Kristoffer er klubprofil nummer 298, som vi har præsenteret i 93’eren, siden vi startede tilbage i foråret 2017, så vi nærmer os profil nummer 300 (så vær vågen, kære læser …).

Grunden til jeg er i B.93
Jeg føler B.93 er min klub, Jeg bor lige ved siden af banerne. Jeg startede her som tre årig, og har været her lige siden.

Det jeg holder mest af ved B.93
Noget af det jeg holder mest af er helt klart fællesskabet, både på, men især også uden for banen. Det med at vi både kan lave sjov, men også være seriøse når vi skal. Jeg føler at klubben har optimeret på en masse ting på det seneste, og det er kun positivt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg vil nok sige, at min største oplevelse i B.93 regi var da vi – som U14 – deltog i Crowne Plaza Elite Cup, som er en forholdsvis stor turnering. Vi vandt over hold som Oslo, FC Nordsjælland og FCM på vejen til finalen, som vi desværre tabte.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er sydamerikaner, nærmere bestemt fra Colombia
2 … Jeg er FCK og Manchester United fan
3 … Jeg har spillet i B.93 i snart 13 år
4 … Er højrebenet, men har trænet meget med mit venstre ben, så jeg kan dække begge kanter
5 … Jeg er ikke helt dum til FIFA.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Hans Duelund Larsen.