Vælg en side

Jesper er i år blevet opdateret til en ny – og forbedret version 5.0.

Han hedder Jesper Holm Lauridsen, (født 19. maj 1969), og udover at være holdleder for “verdens skønneste U14 hold” – under Kim Trier og Kosma – er han gift med Mette. De bor i Nordhavn sammen med deres tvillingedrenge. To talentfulde drenge, som parret har adopteret fra Colombia og som begge spiller på klubbens U14 Elite hold. Til daglig er Jesper folkeskolelærer og underviser de ældste elever i Matematik, Fysik/kemi og Idræt på Valby Skole. Han fortæller, at han holder enormt meget af at arbejde med unge mennesker, og “forhåbentlig” være med til at gøre en forskel for nogle, som ikke altid har det lige nemt. Det er vi helt sikre på han gør. Han gør også en forskel i B.93 med en god indsats, og han var et behageligt menneske at tale med.

Grunden til jeg er i B.93
Vel nok fordi at jeg i svagt øjeblik tilbød min assistance, da vores tvillinger skulle starte til fodbold for omkring ni år siden. Der var mange børn og ikke så mange voksne, så det blev hurtigt nogle af os forældre, der greb depechen og faktisk trænede dem op til de skulle niveaudeles som U9. Nu bruger hele familien rigtig mange timer hver uge, og en stor del af vores liv er rettet ind efter hvornår der er henholdsvis træning, kampe, stævner osv., men vi nyder alle hvert et sekund, moren nok mest om sommeren. :-)

Det jeg holder mest af ved B.93
Kammeratskab, nærvær og personlig udvikling. B.93 er for mig hvad en rigtig idrætsklub skal være. her bruges enormt mange timer, her formes man som menneske, socialt og personligt og her får man et fundament, som man kan stå på senere i livet.

Jeg har efter hånden en bred kontaktflade i klubben, fra trænere, ledere og spillere, til cafeen hvor vi hver måned holder fællesspisning, men også eksternt hvor vi med holdet prøver at komme ud og promovere B.93 som klub. Sidst men ikke mindst de andre holdledere – her har vi en lille lukket klub hvor vi samarbejder, men også giver trænerne en bredside (uden de hører de naturligvis) engang imellem. Men alt i alt er B.93 for mig noget helt særligt, et sted jeg altid føler mig godt tilpas og i godt humør.

Min største oplevelse i B.93 regi
Uh, der er mange, men da vi som U13 i efteråret første gang skulle spille mod “de store” A-licens klubber i turneringsregi og faktisk formåede at vinde rækken – det var fedt og lidt af en overraskelse for mange.

Vi er til Crown Plaza Cup, som bryster sig af at være en af de allerbedst besatte danske invitationsturneringer de seneste to år blevet nummer 4 og 2 – den er jeg også stolt over at have bidraget til.

Og så naturligvis selv som træner at være ubesejret i tre af de halvsæsoner, vi trænede U7 og U8 – én uafgjort og sejre i resten – jeg skulle måske været gået trænervejen :-). Og så synes jeg det er ret vildt, at i en tid hvor de unge mennesker bliver bombarderet med tilbud i alle retninger, ja så har 10 af vores drenge været med siden starten.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er født og opvokset i Viborg. Derfor følger jeg stadig VFF og skal gerne se dem en gang om året
2 … Jeg har altid kaffe med til kamp – og vi skal drikke af de samme kopper hver gang, men ellers er jeg ikke overtroisk :)
3 … Jeg har tidligere arbejdet med kongresser på op til 15.000 mennesker. Nnu synes jeg det er fedt at arrangere vores træningslejr
4 … Holder i fodbold lige så meget med Colombia som med Danmark
5 … Jeg køber 25 liter mælk og 60 æg hver uge. Hos os bliver mad ikke for gammel med to fodboldspillende teenagere i huset.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.