Vælg en side

Vi har et fantastisk sammenhold i truppen.

 

Ugens udvalgte 93’er er Jonathan Miguel Lauridsen Krath, født 11. maj 2006. Han kaldes Miguel af de fleste, så det vil vi selvfølgelig også gøre. Miguel har en tvillingebror ved navn Kristoffer, og en far som mange i klubben kender – nemlig Jesper Holm Lauridsen, som gør et kæmpe arbejde for sine drenge og for klubben. Senest da Jesper sendte rapporter til webredaktionen fra akademiets succesfulde tur til Tyrkiet i uge 7. Jesper er holdleder for drengenes hold, og var ugens udvalgte i 93’eren 5. november 2019. Miguel er meget talentfuld, og han spiller højre back eller højre kant. Ugens profil fortæller, at han bruger 15-20 timer ugentligt i klubben med træning, kamp og i styrkerummet – og så skal holdet nogen gange ud med reklamer for at tjene penge til deres ture, det indrømmer Miguel er lidt irriterende.

Grunden til jeg er i B.93
Har altid boet på Østerbro og da jeg skulle starte til fodbold meldte min far mig ind i klubben. Jeg var kun fire år gammel, da jeg startede sammen med min tvillingebror Kristoffer. Vi har spillet på samme hold lige siden. Så B.93 har altid været min klub og et sted hvor jeg føler mig godt tilpas.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg synes det er en rigtig fed klub at spille fodbold i. Jeg kan gode lide de personer der er i klubben, og jeg spiller på et rigtig godt hold med dygtige trænere i Trier og Kosma. Jeg er glad for at B.93 har givet mig muligheden for at træne med U15, og at Piltoft også har brugt mig i U15 kampe.

Jeg kan mærke det giver mig udvikling, da de bl.a. spiller hurtigere på U15. Jeg synes også det er godt at man i en klub som B.93 må arbejde lidt hårdere for tingene modsat A-licens klubberne. De kommer lettere til nogen ting og så kan man risikere ikke at sætte lige så stor pris på tingene. Vi tænker og træner som et hold altid og det kan jeg faktisk meget godt lide. Vi har et fantastisk sammenhold og en rigtig god stemning i truppen, som jeg sætter stor pris på. Nogle er mine bedste kammerater er faktisk også mine holdkammerater og flere af os på holdet startede samtidig, da vi var kun fire år, så vi har holdt sammen længe.

Min største oplevelse i B.93 regi
Da vi vandt Øst 1 rækken som U13. Det var virkelig fedt og endnu federe, at ingen af de store klubber troede på at vi kunne slå dem og da slet ikke at vinde rækken. Crowne Plaza Cup har mit hold deltaget i to gange. Første gang blev vi nummer 4 og sidste år tabte vi finalen til Lyngby (som vi ellers plejer at slå). Igen viste årgang 06, at vi kan slå de store klubber fra Danmark og udlandet.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er født i Colombia, har speed og sparker vist nok lidt hårdt
2 … Er en virkelig dårlig taber
3 … Spiller CS:GO (hvis du ikke lige kender termen, så betyder det Counter-Strike, webred.)
4 … Elsker store røde bøffer og bearnaise sauce
5 … Jeg kan godt lide at snorkle og vandre i junglen for at se dyr.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.