Vælg en side

Ugens “93’er” er I dag en af de kvindelige ledere fra klubben. Hun har spillet elitefodbold – bl.a i vores venskabsklub OB – og har interessante vinkler på fodbolden i B.93. Mød Vinnie Haldbo.

Vinnie Haldbo (23. februar 1973)
Jeg er Vinnie Baun. Talentansvarlig i Pige Elite. Børn: Annika Baun, 13 år (Atletikudøver i Sparta) Christoffer Baun 12 år (spiller fodbold – Barcelona Traning Academy i Ballerup). Bonus børn Mikkel Fredsgaard 13 år (Spiller i Brøndby Masterclass) Marie Fredsgaard 13 år (Spiller fodbold i Allerød Fodboldklub) Fraskilt. Kæreste med Lasse Fredsgaard.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i B93 fordi vi har et fantastisk sammenhold i træmerteamet – vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Der er altid plads til at have en dårlig dag.

Det jeg holder mest af ved B.93
Vi har ambitioner med det vi gør og vi forsøger at gøre en koordineret og målrettet indsats- samtidig er der plads til forskellighed.

Største 93-oplevelse
Der er jo flere store oplevelser men den største dag i B.93 for pigefodbolden var i år d. 26/5 – pokalsemifinaleaften, hvor både U13/U16 og U18 alle vinder og kvalificerer sig til finalen. Både U13 og U16 slår Østrækkens førende hold ud.

Fem ting I skal vide om mig …
… Har selv spillet fodbold i 25 år, hvoraf min tid som elitespiller hovedsageligt var i OB men også Hjortshøj Egaa …
… Har ikke spillet fodbold siden 2010, da slog mit hoved i en ulykke. Har flexjob i dag pga. ulykken. Så jeg er hysterisk hvis en pige slår sit hoved …
… Mine børn, min hund og jeg holder meget af alt udendørs aktivitet, især ture i skoven …
… Jeg elsker at se de unge udvikle sig, det er virkelig livsbekræftende …
… Når jeg bliver for gammel til at være med omkring fodbolden vil jeg bo ved vandet og bruge en masse tid i mit køkken …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.