Vælg en side

Jeppe Erenbjerg købte søndag 5. september to klub- og fantrøjer i spillerbussen på vej hjem fra Skive. Dermed nåede vi op på et fint lille jubilæum med 50 solgte trøjer præcis på månedsdagen for lanceringen.

Som det vil være mange af jer bekendt, så lancererede vi B.93 Shoppen for præcis en måned siden i dag, torsdag 5. august 2021 efter et intenst forarbejde over nogle måneder. Her på månedsdagen er vi glade for at rapportere et lille jubilæum.

Det er jo ikke fordi vi er i nærheden af af PSG og deres trøjesalg. Men for en klub som B.93, der er i stor grad af drevet af frivillige kræfter er det alligevel lidt stort også at være kørende med egen fodboldwebshop. (Tennisafdelingen har jo også en glimrende tennisshop, webred.).

Og nu her på månedsdagen skulle den gode Jeppe Erenbjerg så sikre os det første lille jubilæum, da han såmænd stod for online trøje salg nr. 50 og 51 i spillerbussen på vej hjem fra Skive. Vi fik Jeppe til at fortælle om sit køb.

Jeppe Erenbjerg om online ordre nr. 50 og 51

I dag søndag 5. september markerer månedsdagen for lanceringen af B.93 Shoppen. Samme dag vælger du at købe online ordre trøje nr. 50 og efterfølgende også trøje nr. 51. Et lille jubilæum. Det sker vist i omklædningsrummet eller i bussen på vej hjem? Hvad er historien? Hvem er trøjerne til og havde du planlagt at købe dem længe eller var det spontant?

– Ja det er rigtigt, de blev købt på vej hjem i bussen.

– Den ene trøje er til en ven som havde spurgt efter den igennem længere tid, mens den anden faktisk var lidt et spontant køb til mig selv.

Du ved om nogen med din mangeårige B.93 historie hvad det betyder med opbakningen på lægterne. Fortæl os gerne lidt om hvad I som spillere tænker om B.93 Fanklubs stædige og altid trofaste dundren med trommerne og slagsangene såvel på Østerbro Stadion og på away ture?

– Det er virkelig fedt når man selv som lille dreng har stået på stadion og heppet på sine idoler, til nu at være en af dem på banen. Så jeg ved hvor meget kampene betyder for vores fans.

– Det er utroligt dejligt at vide uanset hvor i landet vi spiller er der altid folk klar på stadion til at støtte os.

– På Østerbro Stadion er det en fantastisk stemning der bliver skabt gang på gang. Det giver de ekstra procenter vi har brug for i løbet af en lang sæson, især i år med den stærke række vi er i.

Jeppe Erenbjerg med B.93 fanen over skuldrene efter sejren over AaB i 4. runde af Sydbank Pokalen. Foto: Gastón Szerman / Gonzales Photo.

Hvis vi kan få endnu flere til at købe den hvide, sorte eller pink B.93 klub- og fantrøje, får vi også endnu flere på Østerbro Stadion, da den som bekendt også udløser et sæsonkort udstedt elektronisk fra Boldbillet. Hvad vil du sige til dem, der overvejer at erhverve sig en af de tre varianter?

– Køb, køb, køb!

– Efter min mening er alle tre trøjer de fedeste jeg mindes at have set.

– Som du selv siger udløser det sæsonkort til Østerbro Stadion. Vi som spillere sætter meget pris på den støtte vi får og håber selvfølgelig på at endnu flere vil komme til kampene og støtte os.

– I løbet af de seneste par år har vi som gruppe rykket os rigtig meget og jeg kan kun opfordre folk til at være med på den rejse vi er igang med.

Som klub har vi af naturlige årsager et stykke vej til at sælge lige så mange klub- og fantrøjer som nogle af de større klubber i Danmark og udlandet, men der arbejdes hårdt i kulissen for at skabe unikke kampoplevelser på det smukke, gamle Østerbro Stadion. Og omtale fx i forbindelse med det nye Euroman samarbejde hjælper også til. Vi har stadig ikke vildt mange tilskuere på Østerbro Stadion, vi har vel nærmest altid været kendt for det modsatte, men de seneste par år er tilskuergennemsnittet på Østerbro Stadion faktisk vokset betragteligt. Hvad tænker du om de nye initiativer og opbakningen fra nye investorer, B.93 Fanklub mv. eksempelvis med De Unge Engle, der skubber utrætteligt på for at skabe nye federe oplevelser for såvel unge, familier og alle andre B.93 interesserede på Østerbro Stadion? Er det noget I mærker i og omkring truppen?

– Det er selvfølgelig naturligt at vi ikke sælger helt så mange trøjer som de bedste klubber i landet, men det er dejligt at se alle initiativerne der bliver taget. Både fra klubben selv og fanklubben.

– Vi som trup sætter meget pris på at der i kulissen bliver arbejdet hårdt for at tiltrække flere mennesker til vores smukke stadion. Vi forsøger altid at spille attraktiv offensiv fodbold, som for fansene er sjovt at se og samtidig med positive resultater til følge.

Vi takker Jeppe for ordren, og håber den vil foranledige andre B.93’ere og andet godtfolk til det samme. Vi har aftalt med Jeppe, at han næste sæson køber trøje nr. 500 fra B.93 Shoppen …

Salg i fanboden på Østerbro Stadion og til samarbejdspartnere og virksomheder

Udover de 50 online ordrer sælger vi også en hel del trøjer fra fanboden på Østerbro Stadion i forbindelse med B.93’s kampe. Så der kan du også komme med ombord og få fingrene i en af divisionernes fedeste spillertrøjer, der så samtidig giver adgang til alle 1. Herreseniors kampe i 2021/22 sæsonen.

Og så har vi også solgt en række trøjer til samarbejdspartnere. Kontakt os gerne på b93shoppen@b93.dk, hvis du har interesse i at købe et større parti B.93 trøjer til dine ansatte og samarbejdspartnere.

Topfoto af Jeppe Erenbjerg, der har scoret til 1-0 efter 4 minutter i 2. kamp i kvartfinaleopgørene i Sydbank Pokalen mod AGF i foråret 2021: Christian Midtgaard.