Vælg en side

Ved indmeldelse i B.93 opfordrer vi til at man også melder sig ind i De Unge Engle, der er B.93 Fanklub for medlemmer under 15 år. Det giver gratis adgang på Østerbro Stadion for medlemmet og en ven eller forælder, og det giver også en gratis sodavand og popcorn på stadion.

Medlemskabet er gratis.

Hvad får man ud af et medlemsskab?

Som ungdomsmedlem kommer du i forvejen gratis ind til alle 1. Herreseniors hjemmekampe på Østerbro Stadion, men med dit medlemsskab til De Unge Engle kan du tage en ven eller forælder med helt gratis.

Derudover giver B.93 Fanklub gratis popcorn og en sodavand til alle hjemmekampe, og mulighed for at deltage i konkurrencer i pausen, hvor du kan vinde fede præmier.

På tribunen laves der et afsnit til De Unge Engle, hvor vi sørger for flag og andre festligheder. Derudover vil der til nogle kampe være special events, fx FIFA 20 konkurrence på PlayStation.

Sådan melder du dig – ganske gratis – ind i De Unge Engle

Indmeldelse i De Unge Engle sker på ved at sende en email til

b93fanklub@outlook.dk

Emnefelt: DUE

Skriv navn og telefonnummer og gerne hvilken årgang og hold, du spiller på.

Medlemskortet afhentes efter aftale i fanboden på Østerbro Stadion.

Vi håber at se en masse af klubbens unge medlemmer på stadion!

Din adgang til Østerbro Stadion

Efter din indmeldelse sørger vi for at fremsende dig et link til bestilling af dine billetter fra kamp til kamp, der gælder for to personer til det afsnit på tribunen, hvor du sidder sammen med andre Unge Engle, forældre og trænere. Mailen til bestilling af dine billetter sendes fra info@boldbillet.dk.

På grund af Covid-relaterede restriktioner kan der være begrænsninger i de forskellige afsnit og opdelinger på grund af krav om dokumentation og smittesporing. Vi håber på jeres forståelse sålænge disse restriktioner er i funktion. Du kan altid finde de aktuelle regler i denne beskrivelse af Code of Conduct for tilskuere på Østerbro Stadion.

Sektionsoversigt

Her kan du se et overblik over sektionerne på tribunen på Østerbro Stadion og hvem der typisk sidder hvor.

 

Venlig hilsen
B.93 Fanklub