Vælg en side

Ugens profil i “93’eren” er et af vores største talenter.

 

Vi præsenterer den letbenede og teknisk stærke Jeppe Lyngvold Erenbjerg (født 29. april 2000). Jeppe spiller på 1. herresenior og sluttede formstærkt af med scoringer i forårets sidste kamp på Østerbro Stadion – samt sidste udekamp. Vi regner med der kommer masser af oplæg og mål fra det oplagte talents side fremadrettet.

Jeppe har været ungdomsspiller i B.93 siden han var 10 år. Han er et stort talent med en god teknik og finurlige driblinger. Efter nogle gode kampe på 1. holdet i efteråret 2018 fik han en ungdomskontrakt gældende i to år. Han bor sammen med sine forældre, Jens og Pernille. Derudover har Jeppe to søskende som begge er flyttet hjemmefra (Anton og Ida).
Ugens profil er – sammen med sine holdkammerater – i fuld gang med træningen til den nye sæson i disse dage.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i B.93, fordi jeg synes det er fed klub og jeg elsker at være i klubben. Jeg skiftede til klubben fordi en af mine gode venner og hans far anbefalede klubben da jeg var omkring 8-9 år gammel. Jeg har været glad for min tid i B.93 indtil videre og glæder mig til de næste mange år i klubben også.

Det jeg holder mest af ved B.93
Miljøet først og fremmest synes jeg er unikt. Der er plads til at have det sjovt, og det er noget som betyder utrolig meget for mig. Derfor glæder jeg mig også til at komme til træning hver dag og generelt er det nogle fede personligheder som er på og omkring 1. senior –  og resten af klubben også.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det må enten være min debut som jeg fik imod Skovshoved på Gentofte Stadion for cirka halvandet år siden eller da jeg scorede mit første mål for 1. senior mod HIK i denne sæson.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er vokset op på Østerbro og har været inde og se mange B.93 kampe da jeg var mindre
2 … Mit favorithold er Liverpool
3 … Jeg er kæmpe fan af basketball og følger NBA meget tæt
4 … Jeg hører meget musik og min yndlingskunstner er J. Cole
5 … Jeg går eget op i tøj – især sko.

Skrevet af Claus Vandborg
Topfoto af Christian Midtgaard. Portrætfoto fra arkiv.