Vælg en side

Som ungdomsmedlem i Fodboldafdelingen kommer du gratis ind til 1. Herreseniors hjemmekampe på Østerbro Stadion.

 

Du skal blot henvende dig til administrerende direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS Finn Christensen eller din træner og holdleder, så vil de hjælpe dig videre, så kan komme ind og se og støtte 2. divisionsmandskabet på Østerbro Stadion.

Oplys venligst dit navn, din email adresse og dit medlemsnummer og det hold du spiller, når du kontakter Finn. Hvis du ikke har dit medlemskort eller medlemsnummer, kan du henvende dig på kontoret. Din træner eller holdleder kan også kontakte Finn, så I kan komme til kamp med hele holdet samlet.

Derefter får du et link til bestilling af din gratis billet. Det er nemlig et krav, at alle tilskuere på Østerbro Stadion skal købe eller bestille billet via boldbillet.dk, så alle er registreret til eventuel smittesopsporing.

Det koster normalt 35 kr. for børn og pensionister at komme ind til hjemmekampene.

Find altid oversigt over datoer og tidspunkter for alle kampene her. Læs også gerne Code of Conduct reglerne for tilskueradfærd.

Tjek også din mulighed for at melde dig gratis ind i fanklubben De Unge Engle, hvor du endda kan få en ven eller forælder med til hver hjemmekamp og en popcorn og sodavand oveni.

God fornøjelse og velkommen på Østerbro Stadion.

Sektionsoversigt

Her kan du se et overblik over sektionerne på tribunen på Østerbro Stadion og hvem der typisk sidder hvor.

 

Har du spørgsmål til din gratis adgang som ungdomsmedlem på Østerbro Stadion?

Så kontakt venligst

Finn Christensen
Adm. direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS
fsc@b93.dk
Mobil: 20 41 23 67