Vælg en side

Fælleskabet i klubben er noget jeg lægger meget vægt på.

Hans navn er Tammer Bany Odeh, er født 19. oktober 2003 og er profil nr 198 siden 93’eren serien af klubpersonligheder så dagens lys for første gang tilbage i marts 2017. Siden har den kørt fast en gang om ugen, og denne gang er det Tammers tur til at præsentere sig selv.

Tammer er en meget talentfuld spiller, og der er store forhåbninger til ham blandt de træerne og ledere, som står ham nærmest. Han var med blandt de udvalgte fra klubben, da der blev taget foto af dem nye fantrøje. Tammer er en offensiv teknisk spiller, som fik sin debut på divisionsholdet ude mod Dalum (1-1) lørdag 7. november 2020, hvor han kom ind fra bænken i sidste minut. Han har fået indhop på 1. senior siden, og ligner fremtidens mand for B.93.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg startede i B.93, da jeg synes jeg var for god til øst-rækken, som jeg var en del af. Dengang spillede jeg i  Vanløse IF. Derefter skiftede jeg til B.93, og det er kun gået fremad siden.

Det jeg holder mest af i B.93
Fælleskabet i klubben er noget jeg lægger meget vægt på. Dét at vi alle har samme mål til hver træning og kamp gør det fedt at være til stede.

Største oplevelse i B.93
Jeg havde en god tur med holdet til Tyrkiet, hvor vi både havde seriøsiteten på højt plan – men hyggen var der også plads til, som gjorde at det var endnu federe oplevelse.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er palæstinenser
2 … Jeg går på Københavns åbne gymnasium
3 … Jeg har spillet i B.93 i et års tid
4 … Jeg bor på Nørrebro
5 … Mit mål er at blive professionel fodboldspiller.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv.