Vælg en side

Ugens udvalgte profil i 93’eren er Sebastian Jentsch Andersen (født 5. marts 1990). Han er menigt medlem af B.93’s fremragende fanklub, men ifølge pålidelige rygter en meget vigtig mand for fanklubben. Sebastian hjælper formand Brian Nehm, hvad enten det er på seminarer med DFF eller planlægning af busture med resten af fanklubben.

 

Det var mit ønske at få den vigtige fanklub – som er en stor støtte for 1. herresenior – repræsenteret igen i “93 eren” (Brian Nehm var ugens profil 27. marts 2017), og alle pegede i retning af Sebastian. (Tjek for øvrigt fanklubbens generalforsamling tirsdag 22. januar, som Brian opfordrer alle til at møde op til).

Sebastian er ugens udvalgte profil nr. 99. Hvem mon bliver profil nr 100, siden føljetonen startede i marts 2017? Det afsløres næste mandag.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er født og opvokset i kvarteret omkring Svanemøllen, hvor jeg har boet mine første 25 år. Blev meldt ind i klubben som 6-årig, og spillede på de diverse hold indtil jeg stoppede som 12-årig. Min fars onkel er Povl Davidsen (Oste Povl), hvilket selvfølgelig var medvirkende til jeg ikke blev meldt ind i en af de mange andre fodboldklubber på Østerbro. Fik mit 93 “comeback” for tre år siden, da min kammerat fik tjansen som maskotten Dirch (se foto, webred.). Han er dog stoppet, men jeg er blevet hængende, da folk i ’93 og fanklubben er så hyggelige at være sammen med, og det er jeg rigtig glad for.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det stærke sammenhold, der er i klubben. Dette lige fra ølboden til Aps’et over spillerne fra 1 herresenior. Alle møder hinanden i øjenhøjde og med respekt for hinanden, man kan virkelig mærke alle holder af hinanden som en stor familie. Det giver virkelig gode venskaber, som vil vare ved i mange år.

Min største oplevelse i B.93 regi
Fra min barndom og de år jeg selv spillede som aktiv, husker jeg specielt tilbage på fodboldskolen i sommerferien som en god tid. Hvor man kunne få lov at spille fodbold hele dagen, og plads til social hygge på slottet. Den seneste store oplevelse må være FCK-kampen i Parken, da jeg holder meget af begge klubber. Den eneste fodboldkamp, hvor jeg holdt med begge hold – det var en meget mærkelig oplevelse.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Har sæsonkort både til Østerbro Stadion og Parken
2 … Jeg er i lære som elektriker
3 … Bor i “eksil” i Nordvest, længes dog efter at komme tilbage til 2100
4 … Satte skolerekord på 800 m på Østerbro Stadion
5 … Har spillet på hold med “Zanka” i ungdomsårene.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af B.93 Fanklub.