Vælg en side

I “93’eren” denne mandag, har vi fokus på fan-klubbens utrættelige formand, nemlig Brian Nehm som har slået på tromme for os med disse ord.

Brian Emil Nehm (11. juni 1988)
Sagsbehandler hos AMU JUUL.DK, læser en akademiuddannelse ved siden, bl.a om sociale medier. Formand og stifter B.93 Fanklub, samt lavet en masse B.93 TV. Børn; Flora og Willads, og er skilt

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er blevet født ind i B.93, det er hele familiens klub, så er altid kommet på stadion.Dda min far er stifter og tidligere fanklub-formand for den tidligere fanklub, har fanklubarbejdet altid været tæt på mig.

Det jeg holder mest af ved B.93
Nøgleordet er fælleskabet, der er bare et unikt fælleskab i B.93, og en masse sunde værdier; Der er plads til alle i B.93 uanset baggrund. Derudover holder jeg af alle de oplevelser man får uge efter uge på tribunen, det giver et kæmpe kick.

Største 93-oplevelse
Det er svært at beskrive den største oplevelse. Jeg husker eksempelvis tydeligt vores 1-0 sejr over Brøndby i Superliga-sæsonen. Men i nyere tid har den største oplevelse været hele 2016, et år fyldt med oplevelser, vinder af nedrykningsspillet, kvalifikation til oprykningsspillet, samt pokalsejren over Esbjerg. Men det år var det også en masse fede ture med spillerbussen til Jylland/Fyn, samtidig med at fanklubben rykkede helt vildt.

Fem ting I skal vide om mig …
… Mit drømmejob i fremtiden: SLO (fan koordinator) i B.93 …
… Født og opvokset et stykke fra Østerbro, i Ballerup …
… B.93 er ikke bare en hobby, men en livsstil for mig …
… Ud over B.93 er jeg kæmpe Chelsea fan …
… Største personlige drøm: at gennemføre Copenhagen Marathon til maj 2018 …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Mark Bernquist.