Vælg en side

B.93 er en klub med masser af gode spillere og trænere

Profilens fulde navn er Oliver Norre Mejnholt-Christensen, Han er 16 år gammel og født 20. januar. Oliver har en lillebror på 10 år som hedder Victor, der også spiller fodbold i B.93. Dagens hovedperson går på Niels Steensens Gymnasium i 9. klasse.

Oliver har spillet i B.93 siden han var fem år, så lidt jævn matematik fortæller at det over 10 år siden nu Oliver startede i klubben (se også længere nede, webred). Det virker som om begge parter – klubben og Oliver – er meget glade for denne beslutning.

Oliver Norre Mejnholt-Christensen er endnu et eksempel på Hans Duelunds evner til at spotte de rigtige typer – både på og udenfor banen – til 93’eren. Hans Duelund var selv profilen i 93’eren 8. september 2020.

Grunden til jeg er i B.93
Der er mange årsager til jeg er i B.93. En af dem er venskaberne, da mange af de spillere jeg spiller sammen med nu, også var dem jeg spillede sammen med da jeg var fem år. Udover det trives jeg også rigtigt godt i et miljø, hvor der bliver stillet krav til mig. Derudover er B.93 bare en klub med masser af gode spillere og trænere.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af i B.93 er uden tvivl sammenholdet og selvfølgelig muligheden for at spille en masse fodbold.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse i klubben, var sidste år da vi som U15 gik hele vejen til finalen i pokalturneringen, hvor vi både slog Lyngby og FCK ud. Desværre endte det med et nederlag på straffespark i finalen mod FC Nordsjælland.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har spillet i B.93 i snart 11 år
2 … Jeg er Barcelona fan
3 … Jeg bor på Østerbro
4 … Jeg elsker at se divisionsholdets kampe
5 … Min yndlingsret er pasta med kødsovs.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Hans Duelund-Larsen.