Vælg en side

Hans Duelund løber marathon og støtter Liverpool.

 

Ugens profil i 93’eren er Hans Duelund Larsen (født 27. september 1970). Hans er en populær Teamleder for U17 Elite. Han blev gift med Synne i 2019. Til daglig er ugens profil Key Account Manager hos Taxa 4×35, hvor han sælger erhvervsaftaler til deres største kunder.

Hans Duelund startede sin tid i B.93 med at træne vores 2. senior – det blev han fyret fra. De fleste ville have spillet fornærmet eller slået op i banen, men det gjorde han ikke – langtfra. Læs under næste punkt, hvordan ugens profil reagerede, da han blev tilbudt endnu en udfordring i B.93. Den måde at reagere på, kaster respekt af sig. Det er godt gået Hans.

Grunden til jeg er i B.93
Blev i sommeren 2018 ansat som træner for 2. herresenior. Jeg havde ellers bestemt mig for at mine dage som træner var over, men klubben og især Claus Vandborg fik mig overtalt. Og det har jeg ikke fortrudt, Jeg blev dog opsagt som træner i sommeren 2019, men fik så lidt efter et tilbud jeg slet ikke kunne sige nej til.

Jeg blev teamleder på U19 Elite i et stærkt samarbejde med Lasse Theis og Matthias Thomsen. Jeg nød det år vi havde sammen, de resultater vi sammen fik både inde på banen og især udenfor banen.

Det er vigtigt, at vi også arbejder med spillerne som enkelte individer, noget som jeg især synes er spændende, og det var dét Lasse Theis ville have mig til med U19 truppen. Sæson 2020/2021 er jeg blevet en del af et spændende projekt hos U17 Elite med de to dygtige trænere Oskar Moore og Emil La Cour, hvor jeg skal arbejde på samme måde som jeg gjorde på U19. Det er en U17-truo med meget talent, så det kan kun blive spændende.

Det jeg holder mest af ved B.93
Sammenholdet, den ånd/gejst der er i klubben og især her på klubbens akademi, hvor vi har mange gode engagerede folk – gode fodboldnørder – og derudover den stolthed rigtig mange i klubben har omkring klubben.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det må være to forskellige. Min første kamp i klubben med 2. herresenior. Jeg havde fået et enkelt træningspas med truppen og skulle på det grundlag sætte et hold. Jeg havde aldrig prøvet det før, men det gik rigtig godt, da vi vandt 5-0 over PI.
Den anden må være at starte op hos U19. Jeg kendte nogle af spillerne i forvejen for det samarbejde jeg havde med U19 truppen og Lasse- måden alle tog imod mig var fantastisk.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Gift med Synne (mit andet ægteskab). Jeg har to piger fra mit første ægteskab, Liv på 18 og Lykke på 15, og en bonussøn Sylvester på næsten 15
2 … Har været træner i flere forskellige klubber og på forskellige niveauer, lige fra Vestia, FB, Skjold, Viktoria, HB og AC Frederiksberg, som var en klub jeg startede op med en del gamle fodboldvenner
3 … Jeg har været fan af Liverpool siden 1982, en klub som betyder meget for mig
4 … Jeg løber en hel del, blandt andet maraton. Jeg elsker at løbe, udover selve motionen giver det mig frihed og mulighed for at rense mit hoved
5 … Nyder især samarbejdet med holdlederne, Jesper Holm, Rasmus Rex og klubmanden Thomas Glatter. Vi hjælper hinanden på kryds og tværs – det er sgu stærkt!

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.