Vælg en side

B.93 har formået at være en hel klub, hvor alle medlemmer er lige vigtige.

Ugens profil er Morgan Thempler (født 4. august 1977), som lige er blevet ansat som fuldtids tennistræner i B.93. Morten er tidligere ungdomsspiller og 1. holdsspiller i klubbens tennisafdeling, og han kommer fra Holte. Morgan gik på Virum Gymnasium. Han er gift med Maj, og de har to piger.

Morgan tabte DM herresingle finalen udendørs i 2003 og vandt indendørs i single i 2004. Han tabte finalen indendørs i 2005, men vandt den store sommer turnering Leschly Cup i Århus i herresingle i 2003, som han fortæller at han er meget stolt af. Det skal også nævnes at Morgan vandt DM single for veteraner +35 i 2013.

Vandt DM single for veteraner +35 i 2013.

Morgans holdkammerater på 1. holdet i 1997, hvor B.93 vandt DM guld for hold, bestod af Anja Kosteicki og Sandra Olsen. Patrick Langvardt, Allan Larsen, Nicolaj A. Hansen, Morten Christensen og selvfølgelig Morgan. Morgan spillede fem kampe for Danmark (Davis Cup i 2005)

Det er næppe nogen hemmelighed, at han er stor supporter af den engelske fodboldklub Liverpool, åbenbart så meget at han kalder sig “Anfield” som mellemnavn på sin Facebook-profil (som man også kan læse lidt om i de nederste fem punkter). Bonusinfo for ikke fodboldinteresserede, så er Anfield hjemmebane for Liverpool

Grunden til jeg tilbage i B.93
Jeg blev kontaktet af klubben, da klubben er i en positiv udvikling og har behov for at tilføje arbejdskraft til træner teamet.

Det giver rigtig god mening for mig at vælge B.93 til, da det er i denne klub mit hjerte befinder sig. Jeg har haft mange års glæde i min tid som B.93 medlem, først som junior og efterfølgende senior medlem.

Tennis er en stor del af mig og min personlighed. Det er i B.93 jeg har lært at spille tennis. Derfor ser jeg denne ansættelse som en oplagt mulighed for at give noget viden, erfaring og forhåbentlig udvikling af tennisspillere, tilbage til B.93.

Det jeg holdt/holder mest af ved B.93
Fællesskabet var ekstremt rummeligt og inkluderende i min tid som tennisspiller. Sammenholdet og træningsmiljøet i 90’erne og 00’erne har jeg aldrig oplevet bedre end i B.93.

Det indeholdt blandt andet en produktiv og udviklende træningskultur, med masser af grin, glæde og hårdt arbejde på og udenfor banen. Selvstændig balanceret ihærdighed mellem selvtræning og den ugentlige klubtræning, var en forklaring på de mange medaljer klubben også fik i hus igennem min tid. B.93 har også formået at være en hel klub, hvor alle medlemmer er lige vigtige. Hvilket jeg nok var mest stolt af.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse, har været de mange års deltagelse i klubbens fællesskab. At være en del af et fællesskab, hvor vi sammen udvikler os, var nok det største. Vores sammenhold! Vores fælles oplevelser. Båstad træningslejre, fysisk træning på Østerbro Stadion og deltagelse til diverse holdkampe.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Elsker at være tennistræner
2 … Er far til Evelina på 11 år og Jennifer på 7 år
3 … Har en hustru, der er operationssygeplejerske
4 … Elsker at fiske efter havørreder
5 … Ser mit hold Liverpool spille i ny og næ.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto og portrætfoto: Henrik Wessmann.