Der er afviklet individuelle tennismesterskaber siden 1904. Først i 1967 blev der indført DM for hold (udendørs). I 1986 blev der derudover indført DM for hold (indendørs) .

Hold-DM udendørs

1967/83: 1. division med seks hold som spillede alle mod alle,
1984/94: 1. division med otte hold som spillede alle mod alle,
1995>>> Elitedivision med seks hold, hvor de fire bedst placerede gik til slutspil med semifinale og finale,
2013>>> Der indføres separate dame- og herrerækker, så der nu er to årlige mesterskaber.

Som det fremgår af skemaet nedenfor, så har KB været den helt dominerende klub. Af de 50 mesterskaber (pr. 31-12-2014), har KB vundet de 36. Derudover er det blevet til 13 sølvmedaljer og en enkelt bronzemedalje. KB har således fået medaljer i samtlige turneringer. De sidste 13 mesterskaber er vundet af Lyngby (8), HIK (5) og B.93 (1).

Hold-DM indendørs
Blev som nævnt indført i 1986. Bliver afviklet med en indledende turnering, hvor de fire bedste går til et slutspil. Fra 2014 blev afviklet et mesterskab for herrer og et for damer.

Også her har KB – ikke overraskende – været dominerende. Af de afholdte 30 mesterskaber er de 17 vundet af KB. De øvrige 13 mesterskaber er vundet af B.93 (6), Lyngby (4) og Hørsholm Rungsted Tennisklub, forkortet HRT (3).

Som det fremgår af skemaet har B.93 vundet DM for hold Indendørs i 1986, 1987, 1990, 1992, 1994 og 2002 og Udendørs i 1997. Om klubbens mesterskaber:

1986 (Indendørs)

I finalestævnet, som var det første indendørs-DM for hold deltog fire klubber, nemlig AB, KB, Hørsholm/Rungsted og B.93. Stævnet fandt sted i B.93’s Tennishal. I semifinalen vandt B.93 over AB og KB besejrede Hørsholm. I finalen skulle B.93 således møde KB, der havde et frygtindgydende hold med Peter Flintsø, Michael Mortensen, Tine Scheuer-Larsen, Michael Tauson, John Larsen og Anja Mikailoff. Modsat var B.93 handicappet af, at måtte undvære Morten Christensen, der var i Mexico.

Finalen blev vundet af B.93 med 4-2. Holdet var: Uffe Just (0-1), Jens Skjødt (1-1), Lone Vandborg (2-1), Kenneth Schmidt (3-1), Thomas Petersen (3-2) og Susanne Gotil (4-2). Modstanderen var KB’erne i ovennævnte rækkefølge. Således vandt Lone Vandborg i stor stil over Tine Scheuer-Larsen. I den afgørende kamp Susanne Gotil-Anja Mikailoff var kravet til Susanne Gotil, at hun bare skulle vinde et sæt. Hun vandt 6-1, 6-1. Træner for holdet var Ernst Ecks.

1987 (Indendørs)

For andet år i tæk vandt B93 mesterskabet for hold indendørs. Desværre omtaler medlemsbladet, som var meget fattig på tennisstof, intet om DM-triumfen. Der gættes på, at B.93-holdet var med Lone Vandborg og Susanne Gotil på spindesiden. Hos herrerne gættes på holdet var med Kenneth Schmidt, Søren Tulle Laursen, Uffe Just, Jens Skjødt og Thomas Petersen. Klubbens stærkeste herrespiller Morten Christensen spillede i foråret for Birmingham. I finalen blev HRT besejret. Træneren var fortsat Ernst Ecks.

1990 (Indendørs)

B.93 spillede disse kampe i grundspillet: Birkerød (6-0), Roskilde (5-1), Holte (6-0), Gentofte (6-0), Lyngby (3-3), HIK (4-2), AB (5-1), Hørsholm (5-1), KB (4-2) og Taastrup (3-3). Det betød, at B.93 vandt grundspillet foran Lyngby, HRT og AB. Holdet i grundspillet var: Morten Christensen, Jens Skjødt, Kenneth Schmidt, Gerald Dehn-Jensen, Thomas Petersen, Sandro Castrone og damerne Lone Vandborg, Susanne Gotil og Merete Knudsen. Træner var Ernst Ecks.

Finalestævnet fandt sted i weekenden den 7. og 8. april i klubbens tennishal. I semifinalen blev HRT, der var uden Frederik Fetterlein, besejret med cifrene 5-1. I den anden semifinale vandt AB over Lyngby (3-3) efter reglen om sætscore. I finalen spillede for B.93: Morten Christensen (1-0), Lone Vandborg (1-1), Kenneth Schmidt (2-1), Susanne Gotil (3-1), Gerald Dehn-Jensen (3-2) og Thomas Petersen (4-2). Sejren blev sikret da Gerald vandt første sæt over Allan Larsen. For tredje gang i træk var Ernst Ecks træner for DM-vinderholdet.

1992 (Indendørs)

Efter en sejr over KB og uafgjort mod Lyngby skulle B.93 spille den afgørende kamp mod HIK på udebane den 20. marts. Kriteriet for slutspillet må have været ændret, således de fire bedste i grundspillet spillede alle mod alle. Til finalen stillede B.93 med dette hold (løbende stillinger): Morten Christensen (1-0), Jens Skjødt (2-0), Kenneth Schmidt (3-0), Susanne Gotil (3-1), Lone Vandborg (3-2) og Gerald Dehn-Jensen (4-2).

Efter Susanne Gotil, der havde influenza, havde tabt til Michala Palderova (6-7, 4-6) og Lone Vandborg havde tabt til Karin Ptazek (5-7, 1-6), skulle Gerald Dehn-Jensen spille den afgørende kamp mod Michael Andersen. Det blev til en flot sejr til Gerald på 6-3, 7-5. Derved kunne B.93 og træneren Ernst Ecks fejre sit fjerde DM for hold, alle indendørs. Udover nævnte seks spillere havde B.93 derudover gjort brug af Anja Kostecki og Thomas Petersen.

1994 (Indendørs)

Finalestævnet blev afholdt i Hllerød i januar måned. Om lørdagen vandt B.93 med 6-0 over HIK. Det betød, at B.93 kunne nøjes med uafgjort i finalekampen mod Lyngby. Her var holdet med løbende stillinger i parantes: Patrik Langvardt (0-1), Morten Christensen (0-2), Gerald Dehn-Jensen (1-2), Kenneth Schmidt (2-2), Anja Kostecki (3-2) og Lone Vandborg (4-2). Udover disse seks spillere havde B.93 også gjort brug af Nikolaj A. Hansen og Michael Weip. Dermed havde B.93 med træneren Ernst Ecks vundet fem ud af de første ni DM for hold, indendørs.

1997 (Udendørs)

Klubbens største triumf. For første – og eneste – gang lykkedes det at vinde undendørs-DM for hold. Finalestævnet foregik på Birkerøds tennisanlæg. I semifinalen besejrede B.93 et stærkt hold fra Aarhus 1900 med 6-3. I den anden semifinale vandt KB ligeledes med 6-3 over HRT. I finalen dagen efter, søndag den 24. august, skulle B.93 åledes møde KB, der stillede med et hold af lutter stjerner: Jonathan Printzlau (nykåret dansk mester), Thomas Larsen, Thomas G. Andersen, Christian Camradt, Michael Tauson og på spindesiden Rikke Fauerfelt og Karina Jacobsgaard.

Holdet fra B.93 bestod af: Morten Christensen, Patrik Langvardt, Nikolaj A. Hansen, Allan Larsen, Morgan Thempler (res.) og på spindesiden Anja Kostecki og Sandra Olsen. Træner var Ernst Ecks og Lars Pedersen, medens Henrik Andersen var holdleder. Det blev en spændende finale, som B.93 vandt knebent med 5-4. Desværre fremgår hverken resultater eller den løbende scoring af medlemsbladet.

2002 (Indendørs)

For sjette og – foreløbig – sidste gang vandt B.93 et DM for hold indendørs. Da medlemsbladet i 2001 overgik til at blive et fodboldblad har vi p.t. ingen oplysninger om finalestævnet, udover som det fremgår af nedennævnte skema, at mesterskabet blev sikret foran KB og HRT.

Oversigt over DM for hold udendørs og DM for hold indendørs

Et oversigtsskema over klubber der har vundet individuelle mesterskab delt op i 10-års perioder. Singlemesterskab tæller 1,0 medens doublerækkerne tæller 0,5 pr. spiller. Det betyder, at hvis et mesterskab i double er vundet af spillere fra forskellige klubber, så får hver klub 0,5 point. Som det ret tydeligt fremgår, har KB været den dominerende klub. De to værste konkurrenter, HIK og B.93, er eftertrykkelig rystet af.

Det er bemærkelsesværdigt så lidt provinsklubberne, især de jyske, har gjort sig gældende.