Vælg en side

Så mange vidunderlige mennesker gennem tiden i B.93.

Den udvalgte til 93’eren denne gang er Jasin Rahmani Christensen, som er født 3. juni 1982. Jasin er selvstændig med virksomheder indenfor salg og marketing, samt arbejde med vin import.

Han oser af sportsånd, og har været meget aktiv i B.93. Har tidligere spillet fodbold, været træner, bestyrelsesmedlem i Fodboldafdelingen og er nuværende aktivt tennismedlem i klubben.

Jasin er gift med – som han romantisk udtrykker det – skønne Laura. Det har de været i 10 år, og han er far til de tre “Unge Engle” – Carl, Elliot og Jonathan. Familien har desuden en fransk bulldog, opkaldt efter den franske keeper og verdensmester Fabien Barthez.

Grunden til jeg er i B.93
Fordi B.93 er i mig. Jeg startede i klubben for snart 32 år siden som miniput fodboldspiller og har haft min daglige gang i klubben gennem min resterende barndom, men især i ungdomsårene og mit tidlige voksenliv ofte hele ugen, både som spiller og træner. Nu er jeg tidligere træner for det der hedder U10 holdet.

Når man har været så engageret i mange år, kommer man automatisk til at være omkring alle i klubben lige fra holdlederen der vasker tøj, forældrene til de unge fodboldspillere, restauratørerne, de ældre koryfæer, Gitte på kontoret, mine kompetente trænerkollegaer og holdkammerater. Selvom jeg ikke længere har min daglige gang i klubben, er der ikke en café/restaurant, omklædningsrum, græs- og kunstbane eller tennisanlæg som jeg føler mig mere hjemme i … Selv 2. seniors materialerum, vækker kun gode minder.

De meningsfyldte nære relationer, jeg har fået til så mange vidunderlige mennesker gennem tiden i B.93, bærer jeg med mig i hjertet, resten af mit liv.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er den flotteste kombination af en fælles stolthed over dét vi er, men også vores historie der er så hæderkronet!

En fantastisk diversitet, mangfoldighed og sammenhold, men også enormt høje ambitioner og seriøs tilgang til at blive bedre og stræbe efter noget større. Jeg har ikke oplevet andre steder, der mestrer den balance så fint.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det er fuldstændig umuligt at sige. Jeg har haft så mange, så hvis jeg må få lov at vælge en oplevelse (oftest som en periode) med hver af de kasketter jeg har båret i B.93.

Som spiller, husker jeg hvor stort det var at være på Ynglinge DM holdet, i en periode hvor vi havde enormt gode spillere og høje ambitioner og budgetter(!) for vores U19 hold.

Som træner er det at have været så privilegeret at have trænet så mange dygtige unge spillere, hvor en del af dem fik deres drøm opfyldt om at leve af at spille fodbold. Desuden husker jeg et specifikt “Elitetræner” møde, hvor jeg sammen med Niels Madsen sad med Niels Frederiksen, Thomas Frank, Morten Grahn, Anders Lange og Johan Lange! Hvilke kapaciteter!

Som bestyrelsesmedlem at være vært og arrangere besøg fra vores venskabsklub fra St. Croix, på initiativ af klublegenden Leif Clemens Pedersen og med Jørgen “Ost” Jensen som kyndig chauffør! Det var en sjov uge …

Som tennismedlem: Vi spillede ofte hver dag i sommerferien, når der var pause fra fodbold. Jeg husker en specifik kamp en varm eftermiddag, mod Jobbe (min ven og holdkammerat). Vi blev nødt til at flytte over på lysbanen kl. 22.30 og spille en times tid yderligere, før jeg vandt en over seks timers lang kamp (det var vist godt at Ernst og Dina ikke holdt øje med “banebooking bogen”).

Som fan er det vores oprykning til Superligaen i Hvidovre. En dejlig juni dag i 1998 (14. juni 1998. Scroll selv ned og se billedet og billedteksten her, webred.)

Som medlem af Kildetouren står min debut i Barcelona i 2004 klart.

Fem ting I skal vide om mig
1 … På en Kildetour er jeg til fan opvarmning før en ligakamp på Mallorca, af Mallorca fans, blevet hyldet og udråbt som ny Præsident for klubben. De lå vist også i “Segunda division” dengang og havde brug for lidt luftforandring!
2 … Jeg kan ikke stå for god mad og vin, og prioriterer at bruge en mindre formue på det årligt
3 … Jeg er søn af en marokkansk akrobat og cirkusartist, men jeg kæmper stadig med at lave en ordentlig vejrmølle. Til gengæld har min far lært mig at løbe stabile mellemdistanceløb
4 … Jeg er stolt medlem gennem 18 år, af den lidt mindre hæderkronede fodboldklub FC Barcelona, som jeg ofte tager ned for at se spille. Mit første El Classico i 1999, gjorde det klart at der også måtte være plads til den catalanske storklub i mit B.93 hjerte
5 … Jeg er kæmpe royalist, men har svært ved at forklare hvorfor. Dog er både Dronningen og jeg fuldstændig enige om, at man skal gøre sig umage i alt hvad man foretager sig.

Læs også om Jasins oplevelse med at modtage prisen for The Best Fifa Fan Award på vegne af de danske og finske landsholdsfans.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.