Vælg en side

Jeg har altid været glad for B.93.

Den udvalgte til 93’eren denne gang er Frank Rasmussen, som er født 10. april 1955. Han spillede 50 kampe for B.93`s divisionshold og scorede to mål i perioden 1976 til 1983. Nu optræder han fast på vores gammelmandshold.

Som seniorspiller var Frank i tre klubber: Viktoria, B.93 og Vanløse. Han spillede også professionel indendørsfodbold i USA, hvor han havde stor succes i Wichita Wings gennem flere sæsoner. I Danmark var han kendt som en af landets bedste indendørsspillere.

Det er ikke at overdrive, når man siger at Frank er en meget boldsikker midtbanespiller. Hans sparketeknik er eminent god og han er en dygtig offensivspiller – selv nu hvor han er gået lidt ned i tempo. Han kan stadig løbe solen sort.

Frank fik sin debut på førsteholdet i 1976. Det var en pokalkamp i Dragør, som B.93 vandt 1-0 på mål af Ole Petersen. Frank kom ind fra bænken.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg kendte mange fra B.93, så jeg gik fra Viktoria til B.93. Det var Chessmann (aka John Christensen) der lokkede mig. Jeg blev hurtig glad for at være i B.93, og jeg erindrer at starte helt nede på 6. holdet. Jeg husker at Peter Andersen styrede det hold, men jeg kom dog hurtigt højere op. Jeg kom privat sammen med Steen Jepsen, men kendte også spillere som Ib Møller, Dennis Brooker og Leo Christiansen, da jeg kom til B.93.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er det sociale. Der er mange flinke mennesker i B.93, og man falder hurtigt til. Jeg nyder at spille gammelmandsfodbold i klubben, lige som jeg var glad for at spille på 1. holdet dengang. Jeg har altid været glad for B.93.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det må være min debut på 1. holdet, og jeg husker da jeg spillede min første divisionskamp mod AaB i Idrætsparken. Der blev sendt telegrammer rundt dengang efter kampene, og Viktoria holdt fest i “Kostalden”, så det var ret sjovt da de fik et telegram omkring min debut til festen. Vi vandt 3-2 i Idrætsparken mod AaB.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Min datter er Marlene Nordahl, som var profilen i 93’eren 14. januar 2019
2 … Er født på Amager, hvor jeg spillede sammen med blandt andet Frank Arnesen som ungdomsspiller
3 … Har spillet 41 kampe på 2. holdet (1975/83) dengang holdet lå i Danmarksserien
4 … Spillede en sæson i Kansas City Comets, da han var i USA
5 … Da B.93 startede pigefodbold første gang var jeg træner.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.