Vælg en side

Marlene Nordal Larsen (født 4. juli 1991) er i visse kredse bedre kendt som Frank Rasmussens datter, men hun er vokset ud af faderens skygge og har bevist, at hun har en klar til at være ugens profil i “93’eren”. Marlene er en sublim boldspiller og spilstyrende på vores bedste kvindehold. Hun er pædagogstuderende og bor sammen med sin kæreste Martin. De har sønnen Alfred, som nu er knap 10 måneder gammel. Hun er – udover at være en glimrende tekniker – en god holdkammerat og har sociale gode relationer til alle omkring sig. Der går rygter om sønnen har været med til møde i B.93, men det har vi ikke kunne få bekræftet.. det må I spørger dagens profil om.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg kan godt lide den måde fodbold bliver spillet i B.93 – teknisk og kreativt, og jeg er specielt glad for hvordan piger og kvinder bliver taget seriøst her i klubben.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det må være følelsen af at høre hjemme. Jeg elsker at være i klubben, på banerne og sammen med medlemmerne i B.93. – og så har jeg lært nogle af mine bedste veninder at kende gennem klubben, hvilket da heller ikke er helt skidt … :-)

Min største oplevelse i B.93 regi
Hvis det tæller, må det være min tid med B.93/HIK/Skjold under træner Denise Reddy. Vi havde et fantastisk sammenhold på holdet og jeg lærte utroligt meget af Denise. Det var også på det tidspunkt, hvor jeg blev udtaget til U23 landsholdet.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har før spillet 3F Liga med B.93, da klubbens piger/kvinder fusionerede med Bk. Skjold og HIK (der gik vi under navnet B.93-HIK-Skjold)
2 … Min søn var kun 6 måneder gammel, da jeg spillede vores første kamp i 3F Ligaen i år
3 … Jeg er holdets alderspræsident med mine kun 27 år, men jeg er også holdet laveste med mine 157 (på en god dag) cm.
4 … Jeg debuterede i den hvide trøje som 8-årig
5 … Jeg har engang været træner for en af mine nuværende holdkammerater.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto af Christian Midtgaard