Vælg en side

Anders Vang er en meget talentfuld træner.

Cheftræneren for vores bedste kvindehold er ugens ’93 er. Vi har været ivrige for at præsentere ham længe her i “93’eren”, men nu er det et faktum at Anders Vang (født 3. januar 1996) er ugens profil. – for øvrigt nr 128 i rækken, siden vi startede tilbage i marts 2017.

Siden han blev hentet til klubben har han været en travl og seriøst hårdt arbejdende mand i vores pige/kvindeafdeling, og set udefra (og indefra) har han et godt og solidt samarbejde med sportschef Lars Møller (som var ugens 93’er 15. oktober 2018)
Man kan vist roligt sige at Anders og hans hold kom godt fra start i den nye sæson (holdet vandt flot 4-0 ude over ØIF)

Grunden til jeg er i B.93
Jeg blev hentet til B.93 af den daværende talentchef Vinnie Baun, som tilbød mig jobbet som U18 Liga træner. Den primære grund til at det blev B.93 var det fundament, der var lagt af Vinnie Baun og Bjarke Møller, som havde skabt et af landets bedste og bredeste talentudviklingsmiljøer. Det var jeg interesseret i at styrke, og det stemte samtidig overens med egne ambitioner. Jeg kunne samtidig fortsætte samarbejdet med Lars Møller, som på nuværende tidspunkt er sportchef i klubben.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg holder rigtig meget af det tætte sammenhold, der er mellem de ansatte i klubben, på tværs af årgange, køn, positioner osv. Jeg nyder samtidig, at klubbens værdisæt mærkes i dagligdagen, også mellem trænere og spillere på tværs af hele klubben.

Min største oplevelse i B.93 regi
Hver dag er en oplevelse i B.93, så den største er svær at pege ud. At blive ansat som 1. holdstræner i en spændende overgang til ApS Q, har været en stor oplevelse. På trods af, at den sportslige målsætning ikke blev indfriet, har det været en spændende periode på mange parametre. Ellers var pokaltriumfen sidste forår med U18 pigerne et højdepunkt, hvor det lykkes vores unge piger at hive et flot bevis på, hvor meget vi havde rykket os i løbet af sæsonen med hjem.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har været i B.93 siden sommeren 2017
2 … Jeg kommer fra Ølstykke
3 … Jeg henter stor inspiration hos Pep Guardiola, som jeg også har skrevet A-opgave om
4 … Jeg er et stort familiemenneske, som indeholder tre lillesøstre
5 … Jeg går tit i min sorte træningsdragt – også uden for B.93.

Anders Vang dirigerer sine tropper på Farum Park.

Skrevet af Claus Vandborg
Fotos: Tage Majland.