Vælg en side

Ugens profil i 93’eren er Lars Møller, der er født 5. januar 1973. Lars’ civile job er selvstændig konsulent. Han arbejder med ledelses og personaleudvikling. Han er også en dygtig talentchef for B.93’s Pigeelite afdeling. Han bor sammen med Anne Sofie Uhrskov og deres tre børn, Cecilie (16 år), Julie (19 år) og Mathias (19 år). Familien bor i Vinge, som Lars kalder “en ny bæredygtig by under udvikling i Frederikssund Kommune”. Lars er vores profil nr. 86 i rækken af klubpersonligheder, som præsenteres her på siden.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i B.93, fordi Anders Vang og jeg for halvandet år siden fik muligheden for at træne U18 DM holdet i B.93. Valget blev B.93 grundet den måde, som klubben gerne vil spille fodbold på i Pigeafdelingen – med fokus på boldbesiddende fodbold med et højt teknisk niveau og gode 1 mod 1 aktioner. Dét at der er en fantastisk fødekæde af dygtige og ambitiøse piger på samtlige årgange, var bestemt også en faktor der vejede tungt i valget af B.93.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg nyder mangfoldigheden og oplevelsen af, at pigefodbolden bliver taget alvorligt – en onsdag aften på anlægget, hvor alle pigeholdene træner er en fantastisk oplevelse og giver god energi.

Som talentchef er det en fornøjelse, at holde trænermøde med elitetrænerne og gennemgå spillestilen og udfordre hinanden på, hvordan vi sikrer at alle pigeholdene følger vores spillestil og den filosofi vi har valgt. Det er skønt at opleve, at alle ønsker at byde ind og gøre hinanden bedre i god stemning til fordel for udviklingen af pigerne. Sammenholdet og den interne udvikling af trænersamarbejdet er det der gør, at vi som klub bliver ved med at evne, at skabe spillere der kan spille med på højeste niveau samtidig med at det er sjovt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Vi spillede i hele sidste sæson med det klart yngste hold i U18 DM og det kostede mange lærepenge, Så da U18 DM pigerne vandt pokalfinalen i Ballerup over Brøndby IF var det en fantastisk oplevelse at se forløsningen hos pigerne.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Som barn/ung var jeg kæmpe fan af Søren Lerby – jeg nyder hans citat “Fodbold er ikke for de stumme”.
2 … Possesion fodbold og højjt teknisk niveau gør mig glad.
3 … Jeg er Landsformand for DGI Fodbold.
4 … Jeg drømmer om, at Pigefodbolden bliver anerkendt på niveau med drengefodbolden og at det en dag bliver muligt i vores klub at lave kontrakter på pigesiden.
5…. Jeg er pivstolt af at se de mange talenter vi har på U13, U14, U16 og U18, som møder træningsparate op til træning 3-4 gange om ugen for at blive endnu bedre.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.