Vælg en side

Anders skal giftes til sommer.

 

Hans navn er Anders Løve Paaske Drachmann (født 10. april 1990). Han bor på Østerbro sammen med kæresten Anette og deres datter Thyra, som kun er et år. Anders arbejder som fysiker på Nuklearmedicinsk afdeling på Herlev Hospital, hvor han bl.a. laver radioaktive sporstoffer til PET scanninger, og har ansvaret for cyklotronen (en cyklisk partikel accelerator). Hans beskedenhed fik ham til at fortælle at han ikke nogen større funktioner i B.93, udover at være medlem. Men han er altid klar til at hjælpe træneren eller holdkammerater på banen. Anders har været medlem siden 1996, og spiller pt. på 2./3. senior, hvilket han har gjort de sidste 11-12 år.

Anders’ far er B.93 formand Hans Drachmann, som også har været i 93’eren 1. januar 2018. Dermed er det tredje gang, vi har en far og søn i denne serie af klubpersonligheder. I kan selv finde ud af hvem de andre var.

Grunden til jeg er i B.93
Da jeg startede i 1996 havde min far allerede spillet i B.93 i mange år, så selvfølgelig skulle jeg også starte der. Selvom mange fra min skole spillede i andre klubber som HB og Skjold. Har altid været en 2./3.-holds spiller, og jeg ikke typen der giver op eller slår op i banen, som man siger, når der er lidt modgang. Så det med at skifte klub for at prøve at spille mig på et bedre hold har aldrig været relevant for mig. Det betyder også at jeg både har rykket en del op med mine hold, men også ned. Men det er sådan set lige meget, for nu er jeg 93’er helt ind i hjertet, og man kan hverken tage klubben ud af mig eller mig ud af klubben.

Det jeg holder mest af ved B.93
Fællesskabet. Gennem de sidste par år har jeg lært rigtig mange at kende på tværs af årgangene. Dels på mit eget hold (hvor jeg snart er en af de “gamle”), men også på de mere “rutinerede” årgange (læs: +32), som jeg også har spillet en del med efter jeg fik lavet mit korsbånd tilbage i 2010. Vi elsker alle sammen at spille bold og vi hygger os med det. Som regel bliver der gået til stålet og nogle gange kan man også godt råbe lidt af hinanden. Men så kan man nyde en kold øl sammen bagefter (rød sodavand til dem under 18), og så er alt jo godt igen.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det må være da jeg vandt Five A Side turneringen i 2015. Jeg kom tilfældigvis på hold med min far (holdfordelingen sker ved lodtrækning i seedningslag), og vi gik ubesejret gennem turneringen (mener jeg). Efter at vi kom foran 1-0 blev vi hårdt presset af stormen Egon (modstander holder pressede også lidt), men bussen var parkeret og føringen holdt. Satser i øvrigt på at vinde næste turnering (som afholdes 11. januar 2020, tilmeldingen er åbnet, webred.).

Fem ting I skal vide om mig
1 … Er egentlig uddannet astrofysiker, men er ved at videreuddanne mig til hospitalsfysiker
2 … Har spillet musik næsten lige så længe som fodbold – primært klaver og guitar. Lige nu arbejder jeg på at få en god heavy tromme op at køre
3 … Jeg ser meget sjældent fodbold. Det er bare meget sjovere at spille selv. Ser kun de kampe som betyder noget for mig, dvs 2. og 3. holdets kampe, og når jeg har tid til at gå på stadion (og der er kun et stadion)
4 … Jeg elsker rock (er som regel at finde på Copenhell), men er kæmpe fan af programmet “Fonk det’ lørdag” på P4. To timer med funk musik, det bliver næsten ikke bedre
5 … Jeg skal giftes til sommer.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.