Vælg en side

Vi præsenterer Hans Drachmann (født d. 7. maj 1959) Hans er journalist, formand i B.93 og midtbaneslider på Supermasters. Han er gift med Hanne-Lise, har to børn (Emilie, der spiller håndbold i Team København, og Anders, der spiller på 2. senior i B.93). Mandagens profil fik 27 kampe på vores bedste hold, men fik aldrig scoret – han opnåede 30 kampe på 2. senior. Mange mener, at Dennung ikke fandt Hans god nok, men der går så mange rygter, og det er svært at få bekræftet nu. Hans Drachmann gik ind i B.93’s ledelse i 2002, hvor klubben sejlede totalt – det fik han rettet op på med stor flid og dygtighed.

Grunden til jeg er i B.93
Da jeg blev meldt ind i 1969, var B.93 – ligesom i dag – klubben på Østerbro. Der var ingen tvivl om, at det var i B.93, man skulle spille. Sådan er det stadig. Kan ikke være anderledes – det er bare min klub. (red: Hans har spillet i Skovbakken i start 80 erne, da han læste til journalist i Aarhus. Det blev til 18 kampe/e’ mål og han fik søreme også en kamp for AGF`s reservehold + udfordret vores venskabsklub OB med sin indmeldelse, da han jobbede på Fyns Stifttidende).

Det jeg holder mest af ved B.93
Vennerne, kammeratskabet, de mange sjove og vidt forskellige mennesker, historien, kulturen og så selvfølgelig, når 1. holdet vinder.

Min største oplevelse i B.93 regi
At få lov at spille i den hvide trøje på klubbens bedste fodboldhold, som må være det største for enhver B.93’er. Og at være med til at få bygget den nye tennishal, som er en kæmpegevinst for klubben.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Jeg har en gang scoret på hovedstød (vist nok i 1974) …
2 … Da jeg var ung, tacklede jeg også, men jeg kan ikke føre bevis for det …
3 … Jeg har engang fået tennistræning i B.93 og tænker på at tage det op igen …
4 … Som ung var jeg i en periode ansat som arbejdsmand i B.93 og håndtromlede tennisbaner og fodboldbaner. (Man kunne nå to græsbaner på 8 timer og derefter gå rystende til træning) …
5 … Jeg har engang spillet klaver på Dams Hotel i Rønne, mens Søren Hattens dansede russerdans efter en DS-kamp med Benny Karulf, som var en fantastisk mand, som holdleder …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.
Se arkivet med tidigere 93’eren portrætter.