Vælg en side

B.93 har altid haft mange sjove og forskellige personligheder.

VI er trådt ind i december, og denne gang henter vi ugens profil fra tennisafdelingen. Det er nemlig Anders Bremerskov Jensen (født 25. juni 1987), som er ugens profil i “93’eren”. Han har spillet på vores 1. hold i tennis, og arbejder til daglig som massør og terapeut. Anders bror (Micheal) var en dygtig tennisspiller i B.93, og Anders far (Jon) har været formand for B.93 – så det er noget der ligger til familien at repræsentere klubben. Anders er en sød fyr, og et meget beskedent menneske. Så beskeden at han ikke mente han kunne levere teksten til en interessant version af “93 `eren” – der tog den sympatiske fyr fejl.

Grunden til jeg er i B.93
Min far og storebror var jo i B.93, så man kan sige det var min skæbne (!). HIK kunne også have været et godt sted, men jeg har altid følt mig bedre tilpas med de slags mennesker, der var i klubben. B.93 har altid haft mange sjove og forskellige personligheder.

Det jeg holder mest af ved B.93
De mange forskellige typer, der har spillet igennem tiden i klubben. Da jeg voksede op i B.93, havde vi nogle kanon førsteholdspillere, som man som lille dreng kunne se op til, såsom Morgan, Ruby, Nikolaj. Det var altid sjovt at se holdkampe, når de spillede.

Min største oplevelse i B.93 regi 
Nedrykningskamp mod Hvidovre i 2010. Det var på udebane, så de havde hjemmebanefordel og tilskuere, der klappede og heppede imod os. Vi kom bagud 4-1 i kampe og skulle derfor vinde en single og alle doublekampe, som godt kan være svært. Det stod så 4-4 og jeg skulle spillede afgørende double sammen med Thomas Riad. Kampen gik i tredje sæt og super tiebreak. Tæt sæt, hvor jeg spiller afgørende match bold med god retur og afsluttende smash. Det bedste var hvordan alle os fra B.93 kom løbende ind på banen og råbte og omfavnede hinanden. Det var en af de bedste følelser, jeg har haft.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har vundet DM i flagfootball – for første gang i 2016
2 … Har spillet DM finale i flagfootball fem år i træk siden 2016 med to guld medaljer i 2016 og 2018 og været i tre finaler i Champion Bowl i Østrig og Spanien med guldmedalje til følge i 2017
3 … Min allerstørste sportslige bedrift er sejren i den legendariske turnering “Olympics” i Rørvig. Jeg vandt endda to gange. I 2020 fik jeg dog en andenplads efter skatingsystemet
4 … Jeg er Københavnsmester i vals og quickstep – det er  mange år siden … Har vundet utallige førstepladser og guldmedaljer til turneringer med Andersens & Jensens Danseskole. Min far var på landsholdet i dans for mange år siden
5 … Min flagfootball-karriere er nok ved at være slut, men mine andre sportslige hobbies varer ved i form af squash, padel-tennis og landevejscykling.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Privat.