Vælg en side

Dagens offer i 93’eren er både ny og gammel. Svend er gammelt medlem af B.93, men ny fordi han i år er tiltrådt en rolle i den professionelle del af B.93, blandt andet ved hjemmekampene på Østerbro Stadion.

Vi præsenterer endnu en karismatisk 93’er: I ungdomsårene hed han Boelsmand Larsen (født 2. januar 1948). Nu er navnet Larsen strøget. Pensioneret 1. september 2016. Før dette mange år i AP Pension og senest adm. direktør for den grønlandske pensionskasse ‘SISA’. Har to børnebørn i fodbold ungdomsrækkerne.

Hjælper Jonas Klausen i den professionelle afdeling med bogføringen og hjælper med koordineringen på Østerbro Stadion i forbindelse med 1. holdets hjemmekampe.

Grunden til jeg er i B.93
Min første klub var fælledklubben Thor under DAI, men jeg ville spille i en klub, som man læste om i aviserne og hørte om i radioen. B.93 er ‘det rette valg’ for en Østerbrodreng. Jeg har været medlem siden 1959 og nærmer mig ‘top 25’ for længste medlemsskaber. Det er jeg glad for.

Det jeg holder mest af ved B.93
Minderne fra barndoms-/ungdomsklubben, det gode kammeratskab, og de mange timer på anlægget er fortsat fast forankret i hukommelsen.

Min største oplevelse i B.93 regi
Sommerturen med 1. junior til Drammen i Norge og debuten på Danmarksserieholdet mod B1903 på Østerbro Stadion i 1970. (Jeg fik desværre aldrig en 1. holdskamp.)

Fem ting I skal vide om mig …
… stadig passioneret fodboldfan …
… spiller en del golf i Asserbo …
… er glad for at kunne give en hånd med i prof.-afdelingen. Jeg synes at det er flot at have udviklingen af de unge talenter som 1. prioritet …
… det er sjovt at møde og genkende gamle kendinge på Østerbro Stadion …
… er vild med den grønlandske natur …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Mark Bernquist.