Vælg en side

Længst medlemskab

Nedenfor en oversigt over de længste medlemsskaber i B.93. Reglerne er således, at hvis man melder sig ud og senere vender tilbage, så er det som i Matador: ‘Ryk tilbage til start’. Medlemmet får således ikke sin anciennitet overført. Så lad være med at melde dig ud.

Øverst på listen finder vi Erik Brenting, der har været medlem i imponerende 90 år til trods for han var knap 10 år før han blev indmeldt. Det var helt normalt, at man i gamle dage skulle være 10 år før man kunne blive indmeldt i lilleputafelingen. Man kunne selvfølgelig godt blive passiv medlem, det blev Ralf Bo Petersen den dag han blev født.

Listen er baseret på klubbens systemer, som de første mange år var manuelle kartotekskort og sidenhen er gennemgået diverse konverteringer. Hvis du har indvendinger mod din indmeldelsesdato imødeses din henvendelse, hvorefter komiteen vil se på sagen.

Jubilæumsnåle, se separat afsnit, uddeles på generalforsamlingen efter jubilæet er opnået. Indtil 2015 var reglerne, at medlemmet selv skulle anmelde sit jubilæum til kontoret.

Nedenfor en oversigt over top 50 pr. 17. november 2018. Klik på screenshot for at se hele listen tom. nr. 142 på listen 20 års medlemsskab i 2019.

17. november 2018 / Palle ‘Banks’ Jørgensen