Vælg en side

Nationale ungdomsmesterskaber for U12, U14, U16 og U18 i udendørs tennis og vi er klar med en camp.

Danmarks bedste juniorer spiller om at blive ungdomsmester udendørs. Det sker med kvalifikation fra 2. juli til 4. juli, mens hovedturneringen foregår fra 4. juli til 9. juli på KB’s baner på Peter Bangs Vej.

Der spilles i fire rækker – U12, U14, U16 og U18 – og i alle aldersgrupper spilles pigesingle, drengesingle, pigedouble, drengedouble og mixdouble.

Det bliver en spændende uge med en masse god tennis. Vi vil derfor gerne have vores turneringsspillere 100% klar og forberedte til ungdomsmesterskaberne 2022, så derfor afholder vi en camp der er skræddersyet til det formål.

Træner Morgan Thempler dirigerer. Foto: Henrik Wessmann.

Der er er fokus på opvarmning, slagtræning med fokus på målområder, ekstra meget serv og retur træning, taktiske råd og kampspil med serv.

Portræt af Bo Mortensen (2022)Bo Mortensen, drifts- og sportschef udtaler

– Vi forsøger at klæde dem så godt på muligt og er sikker på at de får en fed oplevelse. Det vil vi gøre alt for.

– Vi stiller op med et godt trænerteam der har en masser tennisviden og erfaring med alle facetter af det fantastiske spil samt pædagogisk indsigt. Fx er Morgan Thempler med – Danmarks Mester i herre indendørs 2004.

– Det er kun for B.93 Tennis spillere der stiller op til UM, hvor der i skrivende stund er 300 tilmeldte. Men fristen for tilmelding er ikke slut endnu så mon ikke det tal kommer meget højere op?

Campen foregår på Svanemølleanlægget fra 27. juni – 11. juli i tidsrummet kl 11:00 – 14:00 med fællespisning bagefter.

Glade tennisbørn i gang med træningen. Foto: Henrik Wessmann.

Det bliver en fantastisk camp og vi glæder os alle i tennisdelingen til at vi kan sender vores spillere godt forberedte af sted til denne turnering i Dansk Tennis Forbund.

Tekst af Tennisafdelingen.
Fotos: Henrik Wessmann.