Vælg en side

I denne uge har B.93`s tennisafdeling fokus på “Knæk Cancer”. Vi fik en snak med afdelingens visionære leder Bo Mortensen, som kunne fortælle:

– Vi har oprettet to timers træning torsdag 25. oktober klokken 12:00 – 14:00. Træningen bliver afviklet på to baner med max 12 deltagere. Bo, Frederik og Frederikke står for undervisningen.

Prisen er 100 kr. pr. person pr. time, og det indsamlede beløb vil gå direkte til “Knæk Cancer” via vores indsamling. Tilmelding sker via halbookingsystemet. Se også mere på cancer.tv2.dk.

Hvorfor dette – meget fine – tiltag Bo?

– Vi har i B.93 Tennis valgt at oprette en indsamling da vi, ligesom mange andre, ønsker at bidrage til at knække cancer. Cancer er en sygdom som mange af os har haft tæt inde på livet og vi ønsker at kunne være med til at bidrage til at gøre en forskel. I forbindelse med “Knæk Cancer” har vi – udover indsamlingen – lavet træningskoncepter, hvor beløbet udelukkende går til dette formål. 

– Vi håber at vi i B.93 kan bidrage med så meget som overhovedet muligt og dermed komme endnu tættere på at kunne knække cancer.

Tennisafdelingen fortsætter med at imponere – på alle områder – og udover vi i webredaktionen har støttet sagen økonomisk, ønsker vi alt muligt held og lykke med tiltaget som fortjener alt mulig medvind.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto: Mark Bernquist.