Vælg en side

Fornem indsats af unge B.93’ere ved ungdoms-DM i tennis.

Zoe Helle Du Pasquier Jensen og Sofie V. Bjerringgaard vinder begge guld ved ungdomsmesterskaberne indendørs 2017.

En kombination af spillernes hårde arbejde, et stærkt trænerteam, et positivt forældreengagement og et styrket værdibaseret træningsmiljø gav i weekenden to guldmedaljer til Zoe og Sofie.

Zoe vinder U12 pige rækken over Emilie Just-Bornholt fra HIK med cifrene 6-3,1-6, 6-2 og vinder dermed sit første ungdomsmesterskab. Kampen bød på mange flotte dueller, hvor Zoe tog intitiativ og spillede bestemt og styrende. En helt igennem flot præstation, hvor Zoe viste, hun kan styre nerverne, når det virkelig gælder. Lige så blid og sød hun er uden for banen, lige så hård og brutal er hun, når hendes ketcher taler sit eget sprog.

Sofie vinder U18 pige rækken over Mathilde Tranberg fra HRT med cifrene 0-6, 6-4, 6-3 og vinder sit 4. Ungdomsmesterskab. Sofies vej til finalen var ikke uden udfordringer, da hun tabte første sæt i alle sine kampe – på nær semifinalen. Det viser bare, hvilket mentalt overskud Sofie besidder. Bo Thaysen, der har være Sofies faste træner hele vejen, siger det meget godt: “She is a T Rex with a beautiful face, but she will take you to deep water and drown you”.

Klubbens formand for tennisafdelingen, Christian Lunøe var da også meget begejstret over de flotte resultater og udtaler følgende:

Det var så fedt at se jer vinde i dag. To danske juniormestre og en runner-up ved samme DM – det tror jeg ikke er sket før i klubbens historie. Og så var det en fornøjelse at se måden, I vandt på – begavet, positiv og aggressiv tennis. Jeg talte over 20 vindere fra Zoes hånd i finalen. Sofie havde både køligt overblik og tålmodighed til at bygge pointene op over for en ret slidstærk modstander. Tillykke til jer begge, til trænerteamet og til hele klubben med et fantastisk UM.”

B.93 Tennis har virkelig gennemgået en interessant transformation de sidste par år, hvor træningsmiljøet er blevet styrket igennem stærke værdier og troen på, at klubben kan blive den bedste både på og uden for banen i Norden. Med de to guldmedaljer og klubbens 1. Damesenior oprykning til den bedste række Elitedivisionen, er de første skridt helt sikkert taget mod at blive Nordens bedste tennisklub.

Foto fra DM i Hørsholm-Rungsted


Zoe Helle Du Pasquier Jensen og Sofie V. Bjerringgaard vinder begge guld ved ungdomsmesterskaberne i tennis indendørs 2017. Her ses de to dygtige og glade piger.