Vælg en side

Vi gør vores allerbedste for at skabe den bedst mulige kommunikation på hjemmeside og sociale medier. Vil du være med til at hjælpe?

 

Web-redaktionen består af Kommunikations- og pressechef Claus Vandborg og en række frivillige hjælpere.

Vi er ambitiøse med arbejdet og sætter en ære i at forsøge at kommunikere bredt ud om alle klubbens aktiviteter på såvel hjemmeside som sociale medier, hvor B.93 er repræsenteret. Men tiden sætter en grænse for hvad vi kan nå, og vi søger derfor nu ekstra hjælpere. Vi vil især gerne have ekstra hænder til at skrive kampreferater, opdatere sociale medier, tage fotos og og lave grafik.

Kunne du tænke dig at opgradere dit CV eller bare i det hele taget hjælpe til med B.93 kommunikationen?

Så hører vi meget gerne fra dig.

Sådan gør du

Send en mail til webmaster Klaus B. Johansen på webmaster@b93.dk og fortæl os lidt om dine evner, eventuelle erfaringer med hjemmesider, sociale medier, foto redigering og skriftlig kommunikation.

Hvad forventer vi af dig?

Vi stiller ingen ultimative krav på forhånd, og vi hjælper dig selvfølgelig i gang. Al hjælp er med andre ord yderst velkommen, om det er fotos, referater fra kampene, opslag på sociale medier mv. Og vi kræver på ingen måde, at du eksempelvis skal være klar til at referere alle kvinde- eller herrekampe. Enhver ad hoc hjælp er også meget fin.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venlig hilsen
Web-redaktionen