Vælg en side

B.93 kan – med stolthed – nu præsentere det nye look for vores fodboldhjemmesider. Vi har bedt et par af de mest prominente skikkelser, om at kommentere på det nye tiltag, som ikke alene åbner helt nye muligheder for klubben og medlemmerne, men også hæver dem i niveau.

Formand for fodboldbestyrelsen Morten Hemmingsen udtaler

– Vi har fra Fodboldafdelingen længe haft et ønske om et website der sender et nutidigt og professionelt signal når man besøger det. Med det store arbejde der er lavet blandt ansatte og frivillige er vi nu kommet til det punkt, med det du kan se i dag.

– Vores fremadrettede fokus vil være at tilføre mere funktionalitet, alt fra køb af spilletøj og merchandise til overblik over hvem der træner hvor og hvornår, se kampprogrammet for dit favorithold og melde sig ind, hvis man er ny spiller i B.93.

Formanden for B.93 – Hans Drachmann – har disse ord

– B.93 har i mange år haft en fantastisk informativ og nyttig hjemmeside, som kan lede både medlemmer og gæster frem til vigtig information om livet og hverdagen i klubben.

– Nu er vi så under ledelse af vores fantastiske webmaster Klaus B. Johansen klar til at præsentere hjemmesiden i et nyt og mere moderne design.

Vi håber, at både klubbens medlemmer og gæster vil synes godt om resultatet og glæder os til løbende at udvikle det.

Om de nye hjemmesider

De to nye sites for moderklubben (nærværende b93.dk site) og fodbold.b93.dk er udarbejdet i WordPress og ligner i look and feel sitet for 2. divisionsherrerne på b93prof.dk. Tennisafdelingens site b93tennis.dk er ligeledes i WordPress, så nu er der gjort rent bord. Siderne fungerer responsivt, dvs. de tilpasser sig, når du vælger at få til din favoritklubs hjemmeside fra mobilen, på tablet eller desktop.

Forud er gået mange hjemmesideudvalgsmøder, forberedelser, flytning af filer og samarbejde på tværs af afdelinger. Ingen nænvt, ingen glemt. Men Mark Bernquist har gjort et fremragende arbejde for at skabe en ny visuel identitet med forrygende portrætfotos, topfotos mv. Allan Bisgaard har taget teten på bla. at få Fodboldafdelingens holdsider i land. Webmaster Klaus B. Johansen har koordineret og arbejdet med flytning af indhold efter bedste evne. Mogens Hansen har taget et stort slæb med at “holde dampen oppe” på de nu tidligere sites og facebook.com/b1893. Klaas Muizelaar har bidraget med værdifulde tekniske input og hjulpet med topheader menuen med links til klubbens afdelinger, så den også virker på mobile enheder. Vi har også brugt et par eksterne folk til at hjælpe os med processen. Tak til jer alle i hjemmeside udvalget for indsatsen.

Der er sider, hvor alt indhold endnu ikke er helt flyttet. Det vil ske over de kommende uger. Fortæl os gerne, hvis du oplever links, der ikke virker, billeder der mangler etc. Vi er opmærksomme på mindre fejl her og der, men vi arbejder målrettet på at løse dem så hurtigt som muligt, men vi kan have overset noget.

Velkommen til. Vi håber, at I alle fortsat bliver glade for at besøge og bruge klubbens hjemmesider.

P.S. Husk også at følge B.93’s officielle sociale medie platforme.

Yderligere oplysninger

Klaus B. Johansen
Webmaster
webmaster@b93.dk