Vælg en side

Klaas Muizelaar, Jens Kolding og Ole Petersen fik guldnåle på generalforsamlingen, der også bød på andre kåringer, jubilæer og valg.

Tre klubmedlemmer blev hædret med klubbens officielle Guldnål – fortjenstnålen i guld – på generalforsamlingen i B.93 tirsdag den 25. april 2017.

Klaas Muizelaar fra tennisafdelingen fik den for en årelang indsats i hovedbestyrelsen og i tennisafdelingen. Klaas han har været formand for tennisbestyrelsen og via sin plads i klubbens økonomiudvalg og nu som ulønnet direktør i halselskabet Østerbros Idrætspark har han holdt styr på tennisafdelingens økonomi. Klaas Muizelaar var for 10 år siden en nøgleperson i de forhandlinger, der førte til salget af den gamle tennishal til Sparta og opførelsen af en ny på Svanemølleanlægget. Beslutninger, der har skabt grundlaget for en meget positiv udvikling i tennisafdelingen.

Jens Kolding fik guldnålen, fordi han gennem sin aktive karriere og senere har været en enestående repræsentant og ambassadør for B.93. Jens spillede fra 1970 til 1988 322 kampe og scorede 141 mål for B.93, selv om han undervejs var professionel i Holland i fire år og også nåede at blive topscorer og Danmarksmester i sine to år i Brøndby. Jens har spillet 6 A-landskampe og regnes som klubbens bedste spiller i de sidste 50 år. Efter karrieren på divisionsholdet har Jens hjulpet i en række funktioner i klubben på stadion og som angrebstræner.

Ole Petersen fik guldnålen for en enestående karriere i B.93 som aktiv spiller. Ole P. er indehaver af klubrekorden. Han spillede fra 1973 til 1988 409 kampe og scorede 31 mål. Ole P. var anfører på divisionsholdet og er en af klubbens vigtigste spillere gennem tiden. Ole blev pokalfighter, da B.93 vandt pokalfinalen i 1982 og var med til at spille klubben videre til 2. runde i Europa Cup’en for pokalvindere. Efter sin aktive karriere har Ole været aktiv på en række fronter. I fodboldbestyrelsen, i old boys-foreningen og som holdleder.

Tildelingen af guldnålen besluttes af generalforsamlingen efter forslag fra hovedbestyrelsen.

Årets leder

Morten Hemmingsen blev kåret til Årets Leder for i de seneste år at have ydet en indsats, der ligger langt ud over det, man kan forvente af en frivillig leder og bestyrelsesmedlem. Morten har gjort en kæmpeindsats ikke blot for fodboldafdelingen men for den samlede klub. Således har Morten ud over at passe sit hverv som fodboldformand blandt andet håndteret byggesagen med pavillonen, istandsættelsen af 1. salen og været primus motor i etableringen af samarbejdet med Strandvejsskolen.

Årets B.93’er

Ole Ringheim blev kåret til Årets B.93’er, efter at have ydet en ganske særlig indsats for både fodboldafdelingen og den samlede klub i de seneste par år. Efter at have boet i udlandet en årrække kom Ole i 2015 tilbage til klubben, hvor han var med til at rekonstruere Aps’et og selv gik ind i det som investor og bestyrelsesmedlem. Ole har lagt et kæmpearbejde i arbejdet med 1. holdet og i arbejdet i klubben i almindelighed og med en række events og festaftener omkring 1. senior skabt samling i klubben om divisionsholdet.

Jubilæer

Følgende medlemmer har haft jubilæum som medlem af B.93 og var dermed berettiget til at modtage en årsnål på generalforsamlingen:

25 års medlemsskab
Jasin Rahmani Christensen
Henriette Nørregaard
Per Leif Nielsen
Leif Lykke Nielsen
Tommy Møller

40 års medlemsskab
Jens Harild
Leo Noer
Jan Nyvang Larsen
Per Clausen
Anett Weis Lund
Jan Hansen

50 års medlemsskab
Jørgen Nordbæk
Peter Stahlhut
Ole Rintza

60 års medlemsskab
Jesper Kirscheiner
Palle ‘Banks’ Jørgensen
Per Jürgensen
Sven-Erik Jensen
Peter Thorsen
Tom Andersen

70 års medlemsskab
Ralf Bo Petersen
Henrik Lindholm
Bjarne Eklund

Ikke alle jubilarer var til stede på generalforsamlingen, men de kan hente deres årsnåle hos Gitte på kontoret.

Valg

Generalforsamlingen genvalgte Hans Drachmann som formand, Preben Keldsen som tennisafdelingens repræsentant i hovedbestyrelsen, David Kendal som arbejdende suppleant, mens Nils Broering blev nyvalgt som arbejdende suppleant i hovedbestyrelsen.

Det officielle referat fra generalforsamlingen kan læses her på hjemmesiden.