Vælg en side

I slutningen af januar startede Thomas Pagh Mathiasen (født 29. januar 1994) som praktikant i B.93. Thomas studerer til markedsføringsøkonom, og skulle være færdig med dette til sommer. Når han har afsluttet sin praktik og skrevet (og forsvaret) sin hovedopgave, vil han vil studere professionsbacheloren Sportsmanagement i Lyngby.

 

Han refererer – i første omgang – til klubbens kommercielle direktør Nicolai Kaas Nordstrøm. Derefter bliver det undertegnede som Thomas kommer til at rapportere til. Han virker som om han har mange gode ideer og en fin energi.

Vi bad Thomas om at fortælle lidt om sig selv, og vi fik at vide han var meget fodboldinteresseret og Liverpool var hans favoritklub (han håber de bliver mestre i denne sæson, men de har vist fået lidt “gummiben”, webred.).

Thomas udtaler

– Jeg voksede op i Nivå med min mor, far og to søstre, men flyttede til København, da jeg var færdig med gymnasium i 2014 og har siden sommeren 2017 boet med min kæreste på Østerbro.

– Jeg er meget fodboldinteresseret og har i det hele taget en stor interesse inden for sport. Jeg har holdt med Liverpool siden 1998, hvor jeg som 4-årig fik en Liverpool-trøje med Michael Owen. Jeg har altid brændt for fodbold, og da jeg var mindre drømte jeg som så mange andre håbefulde drenge om at blive professionel.

– Drømmen om et virke inden for fodboldverdenen stadig intakt, dog i en anden funktion. Jeg vil med denne uddannelse forsøge at bane mig vej ind i branchen. Jeg har længe leget med tanken om at starte en fodboldforening, hvor man udover selvfølgelig at spille fodbold, i rigtig høj grad har fokus på dannelsesaspektet.

– Jeg ser virkelig frem til de næste tre måneder her i klubben, og man kan altid fange mig enten på tp@b93.dk på mobil (53619181) eller på kontoret på 1. sal i klubhuset.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv (klubhuset) og Claus Vandborg (portrætfoto).