Vælg en side

Læs om det arbejde, som klubben har sat i gang.

Vores gamle hæderkronede hjemmebane Østerbro Stadion har demonstreret at en renovering er nødvendig, på trods at den store støtte og arbejde af kommunens driftsfolk på stadion.

B.93 har derfor – sammen med andre brugere af Østerbro Stadion – startet den nødvendige proces og dialog med politikere, embedsmænd og DBU med henblik på en reparation og opgradering af stadionbanen.

Banen kan simpelthen ikke håndtere det danske nedbør, og da sæsoner samtidig bliver startet tidligere og slutter senere, har vi alene i 2021 måtte flytte fem kampe til andre baner.

Det koster, udover penge i form af manglende indtægter, også en masse logistiske udfordringer men ikke mindst skuffede fans – hvilket er ganske forståeligt når man vil støtte sit hold på den naturlige hjemmebane.

Efter at have opnået et stigende antal tilskuere til vores kampe i de seneste par år, bliver vi slået tilbage til start, når vi må flytte hjemmekampe.

Der er givetvis brug for en gennemgribende reparation af dræn og måske kloakforhold. Banen skal lægges om og det vil samtidig være et kæmpe skridt frem for B.93 og de andre brugere, hvis der kom varme i banen.

Vi har vi talt og kommunikeret med to af vores lokale politikere, Andreas Keil og Niels E. Bjerrum. Begge har stor forståelse i forhold til problematikken og udfordringen. Samtidig forstår de at Københavns Kommune i øjeblikket eksploderer i befolkningstilvækst (og dermed også nye fodboldspillere), som lægger pres på idrætsfaciliteterne.

Andreas Keil og Niels E. Bjerrum er store støtter af den fortsatte kulturelle udvikling, ungdom, integration – og er enige med os i ønsket om at B.93’s bedste kvindehold også skal afvikle deres kampe på Østerbro Stadion. Hvilket matcher vores værdier omkring kærlighed og sportslig ligestilling.

Vi siger tak til Andreas Keil og Niels E. Bjerrum, der har vist forståelse for B.93 og vores udfordringer med Østerbro Stadions udfordringer. Du kan på Facebook følge mere med i Andreas Keil og Niels E. Bjerrum.

B.93 sætter pris på jeres støtte. Støt gerne dem som støtter os.

Topfoto fra tribunen på Østerbro Stadion under B.93 vs. Kolding i efteråret 2021: Christian Midtgaard.