Vælg en side

1. marts tiltræder Claus Vandborg som presse- og kommunikationschef i B.93.

Claus Vandborg, der vil være kendt af mange både i og uden for B.93, får fra 1. marts til opgave at formidle nyheder, gode historier og information om de mange aktiviteter, der sker i B.93. Det sker, når han tiltræder et nyt job som presse- og kommunikationschef i B.93.

Med ansættelsen ønsker B.93 at styrke og understøtte den gode udvikling, der er i klubben inden for begge sportsgrene, fodbold og tennis. B.93 er med omkring 3.000 medlemmer en af Danmarks største idrætsforeninger og et samlingssted for mange mennesker på Østerbro.

De bedste hold i begge afdelinger er inde i en lovende og spændende periode. I fodbold skal 1. senior deltage i forårets oprykningsspil til 1. division, og holdet har kvalificeret sig til ottendedelsfinalen i DBU Pokalen, hvor modstanderen den 1. marts i Telia Parken er FC København. Talentarbejdet kører på det sædvanlige høje niveau. I tennis arbejder klubben på at få både mænd og kvinder tilbage i elitedivisionen baseret på udvikling af egne talenter, og udviklingen i afdelingen er på alle måder lovende.

Claus Vandborg skal i det nye job arbejde for den samlede klub og formidle information og nyheder om både de bedste hold og det brede arbejde, der udføres af de mange trænere, ledere og frivillige i klubben.

Det har Claus med et indgående kendskab til klubben alle forudsætninger for. Claus er 58 år og har været medlem af B.93 i 49 år. Han har optrådt på klubbens 1. hold og var med i truppen til pokalfinalen i 1982. Claus har også spillet tennis, dog ikke på samme høje niveau som søsteren Lone, der har vundet 17 danske mesterskaber.

Claus har været træner i både ungdoms- og seniorafdelingen. Blandt andet stod han i tre år i spidsen for divisionsreserverne. Han har siddet i klubbens bestyrelse i 5 år, og han var i mange år med i redaktionen af klubbens medlemsblad. For nogle år siden stiftede han gruppen “B.93’ere fra de gyldne dage”, som han er formand for.

Claus Vandborg er oprindeligt uddannet skolelærer, men han har også arbejdet i musikbranchen og været tv-kommentator for Eurosport i 18 år og kommer senest fra et job som kommunikationschef i CMF. Han har dermed en stor viden om sport og et stort kontaktnet.

I B.93 glæder vi os til samarbejdet med Claus i det nye job, der er et deltidsjob.

Kontakt

Claus Vandborg
Presse- og kommunikationschef
Mobil: 29 91 58 66
cv@b93.dk