Vælg en side

B.93 har lanceret en ny officiel Twitter profil, der samler nyheder fra såvel Tennisafdelingen, Fodboldafdelignen og B.93 Kontraktfodbold ApS.

Boldklubben af 1893 har fået ny officiel Twitter profil. Siden findes på twitter.com/bold1893.

Twitter profilen samler automatisk alle opslag fra den officielle facebook-side facebook.com/b1893.

Både Facebook siden og Twitter profilen er tværgående på tværs af de tre afdelinger i klubben.

B.93 har også officielle Instagram profiler. Her har vi aktuelt en officielt Instagram side for Divisionsholdet på instagram.com/b93fodbold, mens Tennisafdelingen boltrer sig med gode fotos mv. på instagram/b93tennis. Tennisafdelingen har ligeledes også deres egen Facebook-side på facebook.com/b93tennis.

Du kan også finde Copenhagen Football Camp på Instagram og på Facebook ligesom B.93 Fanklubs dynamiske Facebook side på facebook.com/b93fan giver dig en helt særlig dækning af og nye vinkler om Divisionsholdet.

Herudover findes der et hav af hold- og afdelingsspecifikke facebook-sider, Instagram sider mv. Men de ovenstående er (foreløbig) de officielle sociale medier, hvor du kan findes os.

Følg B.93 på Twitter og de sociale medier, som du foretrækker. Så er du altid først med nyhederne om din favoritklub.

Hvis du kunne tænke dig at hjælpe med at opdatere information og dele billeder, B.93 TV indslag mv. på klubbens sociale medier, så er du velkommen til at kontakte webmaster Klaus B. Johansen.

Yderligere oplysninger om B.93 på de sociale medier

Klaus B. Johansen
Webmaster
webmaster@b93.dk