Vælg en side

Hans Drachmann ønsker med disse ord alle en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

 

Kære B.93’ere, kære klubkammerater

2020 blev, som I ved, præget af…..nej, det gider vi simpelthen ikke høre mere om lige nu.

Vi prøver lige igen:

2021 skal bare blive et godt år for den gamle klub og ikke mindst for klubbens 3.300 medlemmer.

Vi er trods vanskelighederne kommet gennem 2020 med skindet på næsen økonomisk, og sportsligt sluttede året med lidt af en julegave fra det hold, som jo i høj grad tegner klubben i offentligheden:

1. holdet i fodbold for mænd syntes da lige, at de ville ekspedere AaB fra Superligaen ud af DBU’s landspokalturnering med en knusende sejr på 1-0 og dermed kvalificere klubben til deltagelse i kvartfinalerne, der spilles over to kampe i februar og marts. B.93 møder AGF, der ligger pænt til i Superligaen, og så er opgaven jo ligesom beskrevet på forhånd. Det er bare at tage fat på den.

Jeg håber at se mange af jer til hjemmekampen i begyndelsen af marts.

Det er ikke hver dag, klubben får sådan en sejr, så lad os tage det som et varsel om alle de gode ting, 2021 kan bringe for B.93, hvis vi arbejder sammen i godt humør.

Sportsligt arbejdes der godt i både tennis- og fodboldafdelingen. Ikke mindst tennisafdelingen oplever i de her år en meget stor fremgang, takket være det gode arbejde, som de ansatte og de mange frivillige yder, og takket være den gode stemning, der er skabt af medlemmerne, og som man ikke kan undgå at fornemme på banerne og i hallen.

Tennisafdelingen overhalede i løbet af 2020 fodboldafdelingen målt på antallet af medlemmer, og tennisafdelingen sluttede året med mere end 1.700 aktive medlemmer. Det er tal, der viser, at tennisafdelingen er så levende og vital som ikke set i mange år, og det giver en styrke, som gør, at der er plads til både udvikling og at sætte nye mål i de kommende år.

Begge afdelinger led under denne der virus, I ved, og fodboldafdelingen blev især ramt på medlemstallet, da det er svært at tiltrække nye medlemmer, når der ikke sker noget på banerne gennem flere måneder. Men en ny fodboldbestyrelse er godt i gang med at lægge gode og solide planer for det kommende år.

Samlet har vi omkring 3.300 medlemmer og er dermed en af Danmarks største idrætsforeninger.

Et forbedret anlæg

I 2020 fik vi en bevilling fra Københavns Kommunens klubhuspulje på 200.000 til at kvalificere vores planer om en tilbygning til hallen med omklædningsrum til fodbolden og to nye indendørs tennisbaner samt opholdslokaler til tennisafdelingen.

Det lå i bevillingen, at vi skulle gå i dialog med Københavns Kommune om projektet, og det var vi glade for, for det har været noget vanskeligt at få kommunen i tale. Vi håber på, at vi nu har fået hul igennem og kan komme videre med vores byggeplaner, men vi er fra Hovedbestyrelsens side også nødt til at bede alle medlemmer om at have tålmodighed. Der er mange ting, der skal falde i hak, og vi er ikke herre over dem alle. Men vi kan love, at der vil blive arbejdet for det i 2021.

I fodboldafdelingens ser man ikke mindst frem til, at 2021 skal være året, hvor vi får den 5. bane, som vi venligst har udlånt til byggeri af den nye skøjtehal til vores venner i KSF og Skøjteklub København, tilbage. Ikke præcis den samme bane men en ny, der skal placeres der, hvor den midlertidige skøjtehal ligger.

Tidsplanen ser således ud: Når den nye skøjtehal står klar i februar-marts, skal den midlertidige rives ned, og den 5. bane genskabes på det areal hen over foråret og sommeren. Samtidig er vi blevet stillet forbedret kunstgræs i udsigt.

Det glæder vi os til.

Der er ingen tvivl om, at arbejdet med de to væsentlige forbedringer af anlægget vil blive hovedopgaver i 2021.

Det hele kompliceres så noget af, at Københavns Kommune ønsker at ændre på aftalegrundlaget for vores anlæg. Det ser vi strengt taget ikke nogen grund til, men vi går som altid konstruktivt ind i en dialog med vores vigtige samarbejdspartnere, og vores mål er jo klart: B.93 skal i 2021 gøres til en stærkere klub end den var i 2020.

God jul og godt nytår til alle.

Se Fodboldbestyrelsens julehilsen.
Se Lars Lüthjohan Jensen fra B.93 Kontraktfodbold ApS’ julehilsen.

De bedste hilsener

Hans Drachmann
Hovedbestyrelsen